ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Imam Khomeini’s views on Academic Institutions and Academicians

دانلود کتاب دیدگاه امام خمینی در مورد نهادهای دانشگاهی و دانشگاهیان

مشخصات کتاب

Imam Khomeini’s views on Academic Institutions and Academicians

دسته بندی: آموزشی
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781733028486 
ناشر: Heritage International Inc 
سال نشر: 2021 
تعداد صفحات: 362 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000

در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 25


در صورت تبدیل فایل کتاب Imam Khomeini’s views on Academic Institutions and Academicians به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دیدگاه امام خمینی در مورد نهادهای دانشگاهی و دانشگاهیان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دیدگاه امام خمینی در مورد نهادهای دانشگاهی و دانشگاهیان

امام خمینی (ره) دوران جدیدی را در سیاست جهانی آغاز کرد، اما این که ایشان یک دانشگاهی بزرگ نیز بودند چندان مورد استقبال قرار نگرفتند. او با وجود اینکه متکلم بود، از دبستان تا آموزش عالی، نگاهی منحصر به فرد، مدرن و انقلابی به آموزش و پرورش، نقش دانشگاه ها و حوزه های علمیه و مسئولیت معلمان، اعضای هیأت علمی دانشگاه و علما داشت. ده سال رهبری استثنایی سیاسی - دانشگاهی او در ساختن ایران نوین مبتنی بر مقاومت در برابر هژمونی جهانی و مبانی آموزه های اسلامی، کل نظام آموزشی کشور را پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 متحول کرد. امام بر نقش کلیدی تهذیب نفس و خودسازی قبل از کسب علم، تعلیم و تربیت در کنار هم، شخصیت سازی و کسب دانش و مهارت در کنار یکدیگر و رشد اخلاقی همراه با رشد حرفه ای تاکید کردند. به گفته وی، معلمان، چه از مدارس، چه در دانشگاه ها و چه در حوزه های علمیه، سازنده یک ملت هستند. آنها وظیفه مهم و سنگینی را بر عهده دارند نه تنها پرورش و تربیت روشنفکران بلکه پرورش انسانهای بسیار ماهر که در آینده جامعه را بسازند، به فقرا، نیازمندان و ستمدیدگان خدمت کنند و در رهبری، مدیریت و سیاست آینده کشور نیز نقش اساسی داشته باشند. کشور در سطوح مختلف نکته مهم دیگری که در سخنان و نوشته های امام خمینی (ره) به وضوح دیده می شود، نقش محوری دانشگاه هاست. به گفته وی، همه تغییرات در هر جامعه ای از دانشگاه ها سرچشمه می گیرد. دانشگاه ها کارخانه تولید انسان هستند و دانشگاه ها می توانند یک ملت را موفق کنند. از سوی دیگر، دانشگاه هایی با تحصیلات و فرهنگ فاسد می توانند کل ملت را نابود کنند و کشور را به زانو درآورند. به گفته وی، بزرگ‌ترین خطر برای دانشگاه‌ها نفوذ افراد، اعضای هیأت علمی، فرهیختگان و علما با تفکر و سبک زندگی انحرافی و متأثر از غرب است. این امر منجر به سوء تعلیم، تربیت و تربیت اخلاقی دانش آموزان و تحریف تصور از آموزش و خدمت به همنوعان، جامعه و کشور در ذهن آنان می شود. چنین افرادی به ویژه مربیان می توانند دانش آموزان خود را نسبت به خودسازی و خدمت به جامعه غافل کنند. همچنین غرب زدگی روح و سبک زندگی آنان موجب گسترش انواع مفاسد اخلاقی و عقیدتی در جامعه می شود. یک روشنفکر جوان با تحصیلات عالی اما تحریف شده خطرناکتر از یک فرد نادان است. در نهایت، امام خمینی(ره) به عنوان متکلم، بر جنبه های الهی تربیت و تربیت تأکید دارد. به گفته وی، شغل معلمی و اعضای هیئت علمی همانند رسالت همه پیامبران است. انبیای مبعوث، جان انسانها را تزکیه و تربیت کردند و کل جامعه را اصلاح کردند و آن را از فساد و ستم رهایی بخشیدند. به همین ترتیب، معلمان دانش‌آموزان را تربیت و تربیت می‌کنند و شخصیت آن‌ها را طوری شکل می‌دهند که در شغل خود پیشرفت کنند و نه تنها به متخصصان موفق، بلکه بندگان نیکوکار خدا و حامیان فروتن همنوعان خود در یک جامعه تبدیل شوند. این کتاب از نسخه فارسی به کمک صحیفه امام خمینی به زبان انگلیسی گردآوری شده است. ویرایش گسترده ای انجام شد تا برای خوانندگان انگلیسی زبان مناسب باشد. از شاگردم مهدیه که واقعاً در تهیه این کتاب زحمت کشید تشکر می کنم. همچنین از جناب آقای دکتر فاطمه رضا برای تبدیل آن به فرم نهایی کتاب تشکر می کنم. امیدوارم این کتاب باعث روشنگری خوانندگان در زمینه تعلیم و تربیت شود.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران