دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Günther Anders. Lisa Pizzighella (editor)
سری: Volti
ISBN (شابک) : 8884836484, 9788884836489
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 98
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 196 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Il mondo dopo l'uomo. Tecnica e violenza به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جهان پس از انسان تکنیک و خشونت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب، گونتر آندرس، یکی از شاخص ترین متفکران قرن بیستم، خواننده را با شواهدی مواجه می کند: با پیشرفت تکنولوژی، انسان موجودیت خود را به خطر می اندازد. در واقع، قبلاً این کار را از طریق حوادث غم انگیز جنگ های جهانی، جنگ در ویتنام و پرتاب بمب اتمی انجام داده است. اگر انسان که به خاطر یک انسان محوری ساده لوح گناه می کند، معتقد بود که می تواند از طریق فناوری بر طبیعت مسلط شود، اکنون وضعیت برعکس شده است. انسان دیگر موضوع تاریخ نیست، بلکه تکنولوژی است. دومی در حال حاضر فراتر از آن چیزی است که انسان می تواند تصور کند. انسان ابزاری برای خود ویرانگری دارد و نشان داده است که بدون اینکه بداند می تواند این کار را انجام دهد. نکوهش آندرس رادیکال است و به نیاز به تأمل در موقعیتی میپردازد که در آن انسان خود را در دنیایی میبیند که خودش تولید کرده است و در زمانی که او به عنوان انقلاب صنعتی سوم تعریف کرد. در این زمان، انسان به شکاف خطرناکی بین آنچه که قادر به تولید آن است و پیامدهای غیرقابل تصور تولید خود رسیده است.
In questo libro Günther Anders, uno dei più significativi pensatori del Novecento, pone il lettore di fronte ad un'evidenza: con l'avanzamento della tecnica l'uomo sta mettendo in pericolo la sua esistenza. Anzi, lo ha già fatto attraverso i tragici avvenimenti delle guerre mondiali, della guerra in Vietnam e dello sgancio della bomba atomica. Se l'uomo, peccando di un ingenuo antropocentrismo, credeva di poter dominare la natura attraverso la tecnica, ora la situazione è rovesciata. Non è più l'uomo il soggetto della storia, bensì la tecnica. Quest'ultima è già oltre ciò che l'uomo potesse immaginare. L'essere umano ha i mezzi per autodistruggersi ed egli ha dato prova di poterlo fare senza rendersene conto. La denuncia di Anders è radicale e fa appello alla necessità di riflettere sulla situazione in cui si trova l'uomo nel mondo che egli stesso ha prodotto e nel tempo da lui definito come terza rivoluzione industriale. In questo tempo l'uomo è giunto ad una pericolosa scissione tra ciò che egli è in grado di produrre e le conseguenze ormai non più immaginabili della sua produzione.