ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ideas and Forms of Tragedy from Aristotle to the Middle Ages

دانلود کتاب ایده ها و اشکال تراژدی از ارسطو تا قرون وسطی

Ideas and Forms of Tragedy from Aristotle to the Middle Ages

مشخصات کتاب

Ideas and Forms of Tragedy from Aristotle to the Middle Ages

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Cambridge Studies in Medieval Literature 
ISBN (شابک) : 0521431840, 9780521431842 
ناشر: Cambridge University Press 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 275 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Ideas and Forms of Tragedy from Aristotle to the Middle Ages به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ایده ها و اشکال تراژدی از ارسطو تا قرون وسطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ایده ها و اشکال تراژدی از ارسطو تا قرون وسطی

«تراژدی» در طول قرن‌ها به شیوه‌های متضاد گوناگونی درک شده است و این واژه برای طیف وسیعی از آثار ادبی به کار رفته است. در این کتاب، H. A. Kelly معانی مختلفی را که به تراژدی داده شده است، از ابتدایی‌ترین مفهوم ارسطو (هر داستان جدی، حتی با پایان خوش)، از طریق ایده‌ها و شیوه‌های رومی، تا قرون وسطی، زمانی که Averroes تراژدی را ستایش می‌دانست، بررسی می‌کند. از فضیلت، اما آلبرت کبیر آن را به عنوان بازخوانی اعمال زشت انسان های منحط می دانست. پروفسور کلی اهمیت یافتن منظور نویسندگانی مانند هوراس، اووید، دانته و چاسر را از این اصطلاح نشان می‌دهد و چگونه از آن به عنوان ابزاری برای تفسیر و ترکیب استفاده می‌کنند. او با اشاره به انبوهی از متون نشان می‌دهد که بسیاری از تحلیل‌های مدرن از مفاهیم و آثار باستانی و قرون وسطی بیش از حد ساده‌سازی شده‌اند و اغلب منجر به تفسیرهای نادرست جدی می‌شوند. کتاب با بررسی آثاری که در انگلستان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا به عنوان تراژدی شناخته شده اند، به پایان می رسد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

'Tragedy' has been understood in a variety of conflicting ways over the centuries, and the term has been applied to a wide range of literary works. In this book, H. A. Kelly explores the various meanings given to tragedy, from Aristotle's most basic notion (any serious story, even with a happy ending), via Roman ideas and practices, to the middle ages, when Averroes considered tragedy to be the praise of virtue but Albert the Great thought of it as the recitation of the foul deeds of degenerate men. Professor Kelly demonstrates the importance of finding out what writers like Horace, Ovid, Dante and Chaucer meant by the term, and how they used it as a tool of interpretation and composition. Referring to a wealth of texts, he shows that many modern analyses of ancient and medieval concepts and works are oversimplified and often result in serious misinterpretations. The book ends with surveys of works designated as tragedies in England, France, Italy and Spain.





نظرات کاربران