دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Stephen M. E. Marmura
سری:
ISBN (شابک) : 0739117726, 9780739117729
ناشر: Lexington Books
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 185
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 705 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Hegemony in the Digital Age: The Arab Israeli Conflict Online (Critical Media Studies) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هژمونی در عصر دیجیتال: درگیری آنلاین عرب اسرائیل (مطالعات رسانه ای انتقادی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فناوری اینترنت احتمالاً قوانینی را تغییر داده است که بر اساس آن افراد، جنبشهای اجتماعی و نهادها برای نفوذ سیاسی و فرهنگی در جوامع پیشرفته با فناوری رقابت میکنند. نویسنده این واقعیت را با ارجاع به مفهوم هژمونی مورد توجه قرار می دهد. به دنبال راههایی است که بازیگران مختلف در جامعه مدنی آمریکا با یکدیگر رقابت میکنند و در عین حال منابع غالب قدرت را به چالش میکشند. درگیری اعراب/اسرائیل به عنوان یک هدف مرزی ترسیم میشود که مستقیماً به طیف گستردهای از لابیهای همسو با دولت، جنبشهای اجتماعی مبتنی بر گسترده، و گروههای «افراطی» به حاشیه راندهشده، که هر یک امیدوارند بر روند ایالات متحده تأثیر بگذارد، ترسیم میشود. سیاست شرق در حالی که ابعاد مختلف استفاده از اینترنت و کنشگری مورد بررسی قرار می گیرد، استفان مارمورا توجه ویژه ای را به اهمیت و محدودیت های شبکه جهانی وب به عنوان یک رسانه جمعی معطوف می کند. او با بررسی پدیدههای مختلف از انتشار اخبار جریان اصلی گرفته تا جنگ تبلیغاتی که در بین سازمانهای نژادپرست، بنیادگرای مذهبی و افراطی ناسیونالیست بهصورت آنلاین قابل مشاهده است، استدلال میکند که بزرگترین مزیتهای شبکه در نهایت به دست کسانی است که بیشتر در وضعیت سیاسی موجود هستند. مارمورا بیشتر استدلال میکند که استفاده گسترده از وب احتمالاً به فرآیندهای چندپارگی اجتماعی کمک میکند، حتی اگر گفتمانهای ایدئولوژیکی مطلوب قدرت دولتی را تقویت میکند.