ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Gramsci. Il sistema in movimento

دانلود کتاب گرامشی سیستم در حال حرکت

Gramsci. Il sistema in movimento

مشخصات کتاب

Gramsci. Il sistema in movimento

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Labirinti 
ISBN (شابک) : 8865480912, 9788865480915 
ناشر: DeriveApprodi 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Italian 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 32,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Gramsci. Il sistema in movimento به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گرامشی سیستم در حال حرکت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گرامشی سیستم در حال حرکت

\"به دلایل مهم بسیاری، آنتونیو گرامشی امروز منسوخ شده است. او در تاریخ تنها مکانی را می بیند که در آن می توان یکدیگر را به عنوان افراد و به عنوان سوژه های جمعی درک کرد. بنابراین، شاعر می گوید، او مدرن تر از با توجه به اینکه مدرنیته با احساس زمان جدیدی متولد شد که در نشانه دگرگونی های بزرگ آغاز می شود.امروز احساس زمان تاریخی ریشه کن شده و افق معنایی که در پس زمینه آن ساخته شده بود به نظر می رسد منفجر شده است. این ایده که تاریخ یک امر منسجم «شفاف‌پذیر» است برای ما بیگانه است. از نظر ما چیزی مکتبی و انتزاعی به نظر می‌رسد. گرامشی بر روی قدرت سازمان‌های جنبش کارگری سرمایه‌گذاری می‌کند، که با این حال، محدودیت‌های جدی را می‌بیند. به نارسایی گروه های حاکم و بیگانه بودن آن ها برای طبقه، او به دگرگونی انقلابی و ظهور، حتی در «غرب»، «جامعه جدید» که توسط خودگردانی بدنه های اجتماعی تنظیم می شود، اعتماد دارد. از هر جبر، آن را یک «ضرورت تاریخی» می‌داند، زیرا به کارآمدی اراده (عقلانیت جمعی) اعتماد دارد. به نظر می رسد این روزها چیزی بیش از چنین خوش بینی تاریخی دور از احساس رایج نیست. اما خوانش او از بحران ما را نگران می کند، ما را درگیر می کند. مانند مارکس، گرامشی از نظر دیالکتیکی بحران را پیامد ضروری توسعه و پیش‌فرض یک گذار قابل تعویق اما غیرقابل اجتناب می‌داند. این سناریویی است که در مورد ما صحبت می کند. بیش از یک قرن است که غرب به طور پیوسته در بحران بوده است...»


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

"Per molte importanti ragioni Antonio Gramsci è oggi inattuale. Vede nella storia il solo luogo nel quale sia possibile comprendersi, come individui e come soggetti collettivi. È quindi, direbbe il poeta, 'più moderno di ogni moderno', posto che la modernità nasce col sentimento di un nuovo tempo che comincia nel segno di grandi trasformazioni. Oggi il sentimento del tempo storico appare sradicato, e si direbbe imploso l'orizzonte di senso che sul suo sfondo si costituiva. L'idea che la storia sia uno 'svolgimento' coerente ci è estranea. Suona per noi come un che di scolastico e di astratto. Gramsci investe sulla forza delle organizzazioni del movimento operaio, delle quali, pure, scorge gravi limiti, dovuti all'inadeguatezza dei gruppi dirigenti e alla loro estraneità alla classe. Confida nella trasformazione rivoluzionaria e nell'avvento, anche in 'Occidente', di una 'nuova società', regolata dall'autogoverno dei corpi sociali. Alieno da qualsiasi determinismo, lo considera una 'necessità storica' perché ha fiducia nell'efficacia della volontà (della razionalità) collettiva. Nulla più di un simile ottimismo storico si direbbe, di questi tempi, lontano dal sentire comune. Ma la sua lettura della crisi ci riguarda, ci coinvolge. Come Marx, Gramsci pensa dialetticamente la crisi come conseguenza necessaria dello sviluppo, e come premessa di una transizione differibile ma non evitabile. È uno scenario che parla di noi. Da oltre un secolo l'Occidente è stabilmente in crisi..."





نظرات کاربران