ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Grammatica per cani e porci

دانلود کتاب گرامر برای سگ ها و خوک ها

Grammatica per cani e porci

مشخصات کتاب

Grammatica per cani e porci

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9788833315386 
ناشر: Ponte alle Grazie 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Italian 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Grammatica per cani e porci به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گرامر برای سگ ها و خوک ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گرامر برای سگ ها و خوک ها

دستور زبان و به طور کلی مسائل پیرامون زبان ما را درگیر می کند، آنها جمعیت را در رسانه های اجتماعی و در نتیجه روزنامه ها و تلویزیون بسیج می کنند، خشم و جنجال به راه می اندازند. به طور خلاصه، آنها مورد توجه سگ ها و خوک ها هستند. هشدار: توهین نیست. گرامر ما را از نزدیک لمس می کند، به همه ما مربوط می شود، همه ما احساس می کنیم در مورد زبانی که صحبت می کنیم چیزی برای گفتن داریم. با این حال، برای اتخاذ موضع معقول (و پرهیز از عصبانیت غیرضروری) آگاهی از حقایق ضروری است. کتابی که در دست دارید سفری به زبانی است که امروزه در ایتالیا صحبت و نوشته می شود. از اشتباهات اشتباه شروع می شود (نه خیلی از افراد بی سواد که حرفه ای ها)، به \"قوانین\" (اغلب خیال پردازی) می رسد که از دوران دبستان به ارث رسیده و به عنوان الگوی عصر طلایی ساخته شده است که در آن همه به طرز شگفت انگیزی صحبت می کنند و می نویسند. در مخالفت با زشتی‌ای که در آن گرفتار می‌شویم)، مشکلاتی را بررسی می‌کند که هر روز باید با آن‌ها روبرو شویم و در نهایت به ماهیت و معنای قواعد و پاسخ‌هایی که یک Homo grammaticus - قهرمان داستان، همراه با سگ‌ها و خوک‌ها، از کارتون‌های خنده‌دار نیکولو باربیرو که متن را همراهی می‌کنند - می‌توانند سؤالات ما را ارائه دهند. اهداف دو تا هستند. اولین مورد کمک به توسعه آگاهی زبانی است، تنها قطب نمای ما در مواقع نیاز دستوری. دوم این است که این باور را القا کنیم که ایتالیایی ابزاری ارزشمند است که باید با دقت از آن استفاده کرد: یک زبان صحیح - و شاید ساده، واضح، دقیق، موثر - کیفیت زندگی یک ملت را تا حد زیادی بهبود می بخشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

La grammatica e in generale le questioni attorno alla nostra lingua ci coinvolgono, mobilitano le folle sui sociale di conseguenza i giornali e le tv, scatenano indignazioni e polemiche. Insomma, interessano a cani e porci. Attenzione: non è un insulto. La grammatica ci tocca da vicino, ci riguarda tutti, tutti sentiamo di aver qualcosa da dire sulla lingua che parliamo. Però per prendere una posizione sensata (ed evitare inutili arrabbiature) è necessario avere cognizione di causa. Il libro che avete in mano è un viaggio nella lingua parlata e scritta oggi in Italia. Parte dagli strafalcioni (non tanto degli incolti quanto dei professionisti), passa alle «regole» (spesso di fantasia) ereditate dalle elementari ed erette a paradigma di un’età dell’oro in cui tutti parlavano e scrivevano meravigliosamente (al contrario dell’abominio in cui saremmo precipitati), esamina alcuni problemi che dobbiamo affrontare quotidianamente e finisce per interrogarsi sulla natura e sul senso delle regole, e sulle risposte che un Homo grammaticus – il protagonista, insieme ai Cani e ai Porci, delle divertentissime vignette di Niccolò Barbiero che accompagnano il testo – può fornire alle nostre domande. Gli obiettivi sono due. Il primo è dare un contributo allo sviluppo della consapevolezza linguistica, la nostra unica bussola nel momento del bisogno grammaticale. Il secondo è instillare la convinzione che l’italiano è uno strumento prezioso, da maneggiare con cura: una lingua corretta – e magari semplice, chiara, precisa, efficace – migliora grandemente la qualità della vita di una nazione.





نظرات کاربران