ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Gender, State and Social Power in Contemporary Indonesia: Divorce and Marriage Law

دانلود کتاب جنسیت، دولت و قدرت اجتماعی در اندونزی معاصر: قانون طلاق و ازدواج

Gender, State and Social Power in Contemporary Indonesia: Divorce and Marriage Law

مشخصات کتاب

Gender, State and Social Power in Contemporary Indonesia: Divorce and Marriage Law

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: ASAA Women in Asia Series 
ISBN (شابک) : 9781134023561, 041547650X 
ناشر: Routledge 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 304 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 581 Kb 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Gender, State and Social Power in Contemporary Indonesia: Divorce and Marriage Law به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب جنسیت، دولت و قدرت اجتماعی در اندونزی معاصر: قانون طلاق و ازدواج نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب جنسیت، دولت و قدرت اجتماعی در اندونزی معاصر: قانون طلاق و ازدواج

این کتاب به بررسی جنسیت، دولت و قدرت اجتماعی در اندونزی می پردازد و به ویژه بر مقررات دولتی طلاق از سال 1965 تا 2005 و تأثیر آن بر زنان تمرکز می کند. اندونزی در دهه های 1950 و 1960 نرخ طلاق بالایی را تجربه کرد و به دنبال آن کاهش قابل توجهی داشت. کاهش نرخ طلاق توسط قانون ازدواج در سال 1974، که برای اولین بار ازدواج را برای مسلمانان اندونزیایی و غیرمسلمانان تنظیم کرد و دسترسی به طلاق را محدود کرد، تقویت شد. این قانون نقش مردان و زنان را در جامعه اندونزی تعریف می‌کند و رهبری خانواده را به شوهران و مدیریت خانواده را به همسران واگذار می‌کند. این کتاب با تکیه بر انتخاب گسترده ای از منابع اولیه، از جمله سوابق دادگاه، کدهای حقوقی، گزارش های روزنامه، داستان، مصاحبه ها و مطالعات موردی، شرح تاریخی مفصلی از این دوره از تغییرات مهم اجتماعی ارائه می دهد و به طور کامل تأثیر و عملکرد مقررات دولتی را بررسی می کند. طلاق، از جمله اهداف دولت نظم جدید در تصویب این چارچوب قانونی، تأثیرات آن در عمل و نحوه استفاده شهروندان (اعم از زن و مرد) برای پیشبرد برنامه های خود. این استدلال می کند که قانون ازدواج ابزاری برای کنترل اجتماعی بود که توسط دولت نظم جدید در پاسخ به تحولات اجتماعی و اعتراضات تجربه شده در اواسط دهه 1970 وضع شد. با این حال، همچنین نشان می‌دهد که قدرت دولتی هژمونیک نبوده است: این قدرت هم توسط شهروندان مورد رقابت و هم مشارکتی قرار می‌گیرد، و مردان و زنان از درجات متفاوتی از خودمختاری از دولت برخوردار بودند. این کتاب همه این موضوعات را بررسی می‌کند و بینش‌های مهمی در مورد ماهیت رژیم نظم جدید، قدرت اجتماعی و روابط جنسیتی، هم در طول سال‌های حکومت و هم پس از فروپاشی آن ارائه می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book examines gender, state and social power in Indonesia, focusing in particular on state regulation of divorce from 1965 to 2005 and its impact on women. Indonesia experienced high divorce rates in the 1950s and 1960s, followed by a remarkable decline. Already falling divorce rates were reinforced by the 1974 Marriage Law, which for the first time regulated marriage for both Muslim and non-Muslim Indonesians and restricted access to divorce. This law defined the roles of men and women in Indonesian society, vesting household leadership with husbands and the management of the household with wives. Drawing on a wide selection of primary sources, including court records, legal codes, newspaper reports, fiction, interviews and case studies, this book provides a detailed historical account of this period of important social change, exploring fully the impact and operation of state regulation of divorce, including the New Order government’s aims in enacting this legal framework, its effects in practice and how it was utilised by citizens (both men and women) to advance their own agendas. It argues that the Marriage Law was a tool of social control enacted by the New Order government in response to the social upheaval and protests experienced in the mid 1970s. However, it also shows that state power was not hegemonic: it was both contested and co-opted by citizens, with men and women enjoying different degrees of autonomy from the state. This book explores all of these issues, providing important insights on the nature of the New Order regime, social power and gender relations, both during the years of its rule and since its collapse.





نظرات کاربران