ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Gender, Rights and Development: A Global Sourcebook

دانلود کتاب جنسیت ، حقوق و توسعه: یک کتاب منبع جهانی

Gender, Rights and Development: A Global Sourcebook

مشخصات کتاب

Gender, Rights and Development: A Global Sourcebook

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Gender, Society and Development Series 
ISBN (شابک) : 9068327429, 9789068327427 
ناشر: KIT Publishers 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 160 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 402 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 51,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Gender, Rights and Development: A Global Sourcebook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب جنسیت ، حقوق و توسعه: یک کتاب منبع جهانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب جنسیت ، حقوق و توسعه: یک کتاب منبع جهانی

از اواخر دهه 1990، رویکردهای مبتنی بر حقوق (RBA) در توسعه توسط بازیگران اصلی توسعه نهادی مانند سازمان ملل متحد، آژانس‌های چندجانبه و دوجانبه و سازمان‌های غیردولتی بین‌المللی ارتقا یافته است. تعدادی از انتقادات از RBA ها مطرح شده است که این سوال را مطرح می کند که آیا پتانسیل رهایی بخش گفتمان و عملکرد حقوق در توسعه تحقق خواهد یافت. با این حال، این نقدها به اندازه کافی پیامد گفتمان و عملکرد حقوقی را برای پیشبرد دستور کار برابری جنسیتی و خودمختاری زنان مورد تردید قرار نداده است.

این حوزه ای است که به تحقیقات قابل توجهی نیاز دارد و این نشریه برخی از مسائل کلیدی در خطر را بررسی می کند. این نشریه که بر اساس مشارکت‌های مناطق مختلف جهان است، مشکل ارائه حقوق را به گونه‌ای روشن می‌کند که زنان را موجوداتی در خود و شایسته حقوق می‌داند و نه صرفاً در رابطه با یک مرد و به عنوان زیردست. در روابط جنسیتی نویسندگان به ما یادآوری می کنند که برای احقاق حقوق، از یک سو باید در کنار، ترویج و آموزش از آگاهی محرومان باشیم، زیرا این عاملیت آنهاست که به مبارزه برای حقوق دامن می زند و به پیش می برد. از سوی دیگر، عملکرد مبتنی بر حقوق نیازمند یک جامعه پژوهشی، فعال و توسعه‌ای است که از لحاظ سیاسی مشارکت داشته باشد تا برابری جنسیتی را ارتقا دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Since the late 1990s rights-based approaches (RBAs) in development have been advanced by the major institutional development actors such as the UN, multilateral and bilateral agencies, and international NGOs. A number of critiques of RBAs have emerged that question whether the emancipatory potential of rights discourse and practice will be realized within development. These critiques, however, have not sufficiently questioned the implication of rights discourse and practice for advancing a gender equality agenda and women’s autonomy.

This is an area that needs considerable research, and this publication explores some of the key issues at stake. The publication, based on contributions from different regions of the world, sheds light on the problematic of delivering on rights in a way that treats and sees women as entities in themselves and worthy of rights, and not simply in relation to a man and as subordinate within gender relations. The authors remind us that in order to practice rights, we need on the one hand to side with, promote and learn from the awareness of those deprived of rights, because it is their agency that will fuel and drive the struggle for rights. On the other hand, rights-based practice requires a politically engaged research, activist and development community in order to promote gender equality.





نظرات کاربران