دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Werner Inderbitzin
سری: essentials
ISBN (شابک) : 9783658231347
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XI, 47
[52]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Führung an Hochschulen aktiv gestalten: Eine praxisorientierte Einführung für Leitungspersonen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب شکل دادن فعال رهبری در دانشگاه ها: مقدمه ای عمل محور برای رهبران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این ضروری، ورنر ایندربیتزین به طور خلاصه توضیح میدهد که میتوان یک هدف مشترک را در دانشگاهها توسعه داد و در صورت رعایت قوانین مهم، راه رسیدن به آن را میتوان به طور سازنده طراحی کرد. این کتاب که توسط یک کارآموز برای این رشته نوشته شده است، سؤالات زیر را بررسی می کند: «چه نوع رهبری باید باشد؟ کدام سبک رهبری برای دانشگاه ها مناسب است و کدام نه؟» رهبری در دانشگاه ها چالش برانگیز و اغلب ناامیدکننده است - برای همه کسانی که درگیر تدریس و تحقیق هستند. نویسنده مایل است ملاحظات بیشتر را تشویق کند و از کار مشخص در عمل حمایت کند.
Werner Inderbitzin stellt in diesem essential in prägnanter Form dar, dass an Hochschulen ein gemeinsames Ziel entwickelt und der Weg dahin konstruktiv gestaltet werden kann, wenn wichtige Regeln beachtet werden. Von einem Praktiker für die Praxis geschrieben, geht er den folgenden Fragen nach: „Welche Art von Führung soll es sein? Welcher Führungsstil ist Hochschulen angemessen, welcher nicht?“ Führung an Hochschulen ist herausfordernd und oft frustrierend – aufseiten aller Angehörigen des Lehr- und Forschungsbetriebs. Der Autor möchte zu weiterführenden Überlegungen anregen und die konkrete Arbeit in der Praxis unterstützen.