دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Vijayamohanan Pillai N.
سری:
ISBN (شابک) : 9783844331325
ناشر: LAP
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 123
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Forecasting Electricity Demand A Time Series Approach به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب پیش بینی تقاضای برق رویکرد سری زمانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پیامد ناگوار جذابیت گسترده برای اقتصاد سنجی در زمینه تجزیه و تحلیل بخش برق هند منجر به مرگ یک سازگار و منطقی شده است رویکرد تحلیل تقاضای توان، در محدودههای خاص هدف آن محیط. همبستگی کل مصرف برق و ناخالص داخلی محصول در کشورهای صنعتی، پیشرفته، کشورهایی که خدمات برق در آنها کمک می کند به طور قابل توجهی در زندگی روزمره، زندگی اجتماعی و کاری، به یک ابزار استاندارد تبدیل شده است تجزیه و تحلیل ساده برای برخی از نتایج آشکارا کلی و فراتر از هر چیزی است خطای روش شناختی وجود دارد. با این حال، داستان متفاوت است و تبدیل به شرارت می شود با تلاش برای ترسیم این روش به یک محدوده بیگانه در یک منطقه توسعه نیافته سیستم قدرت که در آن سهم خدمات برق ناچیز است. این حتی در بخش صنعتی در هند نیز چنین است. اتخاذ این روش در اینجا پس از آن به معنای همبستگی محصول ملی/دولتی داخلی یا محصول صنعتی است منحصرا با یک ورودی ناچیز، در تخطی از اخلاقیات سازگار و تمرین تحلیلی منطقی، و منجر به خطای مشخصات ناخالص می شود.
An unfortunate consequence of the widespread fascination for econometrics in the context of the Indian power sector analysis has been the fatality of a consistent, logical approach to power demand analysis, in the particular confines of its objective environment. Correlating aggregate electricity consumption and gross domestic product in the industrialized, advanced, countries where electricity service contributes significantly to everyday life, social and work life, has become a standard tool of simple analysis for some obviously general conclusions and is beyond any methodological error as such there. However, the story is different and turns vicious with attempts at mapping this methodology on to an alien range in an underdeveloped power system where the contribution of the service of electricity is insignificant. This is so even in the industrial sector in India. Adoption of this methodology here then amounts to correlating the national/state domestic product or industrial product exclusively with an insignificant input, in violation of the ethics of a consistent and logical analytical exercise, and results in gross specification error.