ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fighting Traffic: The Dawn of the Motor Age in the American City (Inside Technology)

دانلود کتاب مبارزه با ترافیک: سحر عصر موتور در شهر آمریکا (درون فناوری)

مشخصات کتاب

Fighting Traffic: The Dawn of the Motor Age in the American City (Inside Technology)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0262141000, 9781435643505 
ناشر:  
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 409 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Fighting Traffic: The Dawn of the Motor Age in the American City (Inside Technology) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مبارزه با ترافیک: سحر عصر موتور در شهر آمریکا (درون فناوری) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مبارزه با ترافیک: سحر عصر موتور در شهر آمریکا (درون فناوری)



قبل از ظهور خودرو، کاربران خیابان‌های شهر متنوع بودند و شامل کودکان در حال بازی و عابران پیاده می‌شدند. تا سال 1930، بیشتر خیابان‌ها عمدتاً یک گذرگاه موتوری بودند که در آن کودکان به آن تعلق نداشتند و عابران پیاده به عنوان «جای‌واکر» محکوم می‌شدند. در مبارزه با ترافیک، پیتر نورتون استدلال می کند که برای جا دادن خودروها، شهر آمریکا نه تنها نیاز به یک تغییر فیزیکی، بلکه یک تغییر اجتماعی نیز دارد: قبل از اینکه شهر بتواند به خاطر رانندگان بازسازی شود، خیابان های آن باید از نظر اجتماعی به عنوان مکان هایی بازسازی می شدند که رانندگان در آن قرار می گرفتند. متعلق بود. او می نویسد که این یک تکامل نبود، بلکه یک انقلاب خونین و گاه خشن بود. نورتون توضیح می‌دهد که چگونه کاربران خیابانی برای تعریف و بازتعریف خیابان‌ها تلاش کردند. او تحولات در سال‌های انتقالی مهم از دهه 1910 تا 1930 را بررسی می‌کند و یک کمپین گسترده ضد خودرو را کشف می‌کند که رانندگان را به عنوان «گرازهای جاده» یا «شیاطین سرعت» و خودروها را به‌عنوان «جنگ‌بازان» یا «ماشین‌های مرگ» مورد تحقیر قرار می‌داد. او دیدگاه‌های همه کاربران را در نظر می‌گیرد - عابران پیاده، پلیس (که باید «پلیس راهنمایی و رانندگی» می‌شدند)، راه‌آهن‌های خیابانی، مشاغل مرکز شهر، مهندسان ترافیک (که اغلب اتومبیل‌ها را مشکل می‌دانستند، نه راه‌حل)، و مروج خودرو. او متوجه می شود که عابران پیاده و والدین از نظر اخلاقی مبارزات انتخاباتی انجام داده و برای «عدالت» مبارزه می کنند. شهرها و مشاغل مرکز شهر سعی کردند به نام «کارایی» ترافیک را تنظیم کنند. در همین حال، گروه‌های ذینفع خودرویی، با استناد به «آزادی» - یک موضع لفاظی از قدرت خاص در ایالات متحده، ادعای خود را در خیابان‌ها مشروعیت بخشیدند. Fighting Traffic نگاهی تازه به منشأ شهر خودروسازی در آمریکا و چگونگی شکل‌دهی گروه‌های اجتماعی به تغییرات تکنولوژیکی ارائه می‌دهد. پیتر دی. نورتون استادیار گروه علوم، فناوری و جامعه در دانشگاه ویرجینیا است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران