دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Geoffrey N. Leech
سری: Pragmatics & Beyond
ISBN (شابک) : 9027225060, 9789027225061
ناشر: John Benjamins Publishing Company
سال نشر: 1980
تعداد صفحات: 141
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Explorations in Semantics and Pragmatics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کاوش در معناشناسی و عمل شناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هدف این کتاب نشان دادن راه رو به جلو برای دیدگاهی منسجم از زبان است که در آن دستیابی به پارادایم فرمالیستی تا حدی تقویت می شود که ادعاهای آن تضعیف می شود. یک نظریه رسمی مانند دستور زبان زاینده، یک نظریه خاص است که باید در یک نظریه عمومی ارتباطات زبانی که شامل عمل شناسی نیز می شود، قرار گیرد. تنش بین دیدگاههای روانی- فرمالیستی و دیدگاههای اجتماعی-کارکردی را میتوان در ترکیبی حل کرد که در آن هر دو ماهیت روانشناختی و اجتماعی زبان به طور کامل تصدیق شوند. معناشناسی و پراگماتیک که نمایانگر این دو ماهیت در مطالعه معنا هستند، اهداف متمایزی دارند که میتوان آنها را با وضوح بیشتری تعریف کرد و تا جایی که هم تمایز و هم وابستگی متقابل آنها را تشخیص داد، مؤثرتر دنبال کرد.
The aim of this book is to show the way forward to a coherent view of language in which the achievement of the formalist paradigm is strengthened to the extent that its claims are weakened. A formal theory such as generative grammar is a special theory which is to be subsumed in a general theory of linguistic communication that also includes pragmatics. The tension between the psycho-formalist and the socio-functional views could be resolved in a synthesis whereby both the psychological and social natures of language are fully acknowledged. Semantics and pragmatics, representing these two natures in the study of meaning, have distinct goals, which can be defined more clearly and pursued more effectively to the extent that both their distinctness and their interdependence are recognized.