ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Experience and History: Phenomenological Perspectives on the Historical World

دانلود کتاب تجربه و تاریخ: دیدگاه‌های پدیدارشناختی جهان تاریخی

Experience and History: Phenomenological Perspectives on the Historical World

مشخصات کتاب

Experience and History: Phenomenological Perspectives on the Historical World

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0199377650, 9780199377657 
ناشر: Oxford University Press 
سال نشر: 2014 
تعداد صفحات: 256
[259] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Experience and History: Phenomenological Perspectives on the Historical World به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تجربه و تاریخ: دیدگاه‌های پدیدارشناختی جهان تاریخی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تجربه و تاریخ: دیدگاه‌های پدیدارشناختی جهان تاریخی

دیوید کار یک رویکرد پدیدارشناختی متمایز به تاریخ را ترسیم می کند. پدیدارشناسی تاریخ به جای این که بپرسد تاریخ چیست یا تاریخ را چگونه می شناسیم، تاریخ را به عنوان یک پدیده و به تجربه تاریخ می پردازد. تاریخ چگونه خود را به ما نشان می‌دهد، چگونه وارد زندگی ما می‌شود، و چه اشکال تجربه‌ای را انجام می‌دهد؟ تاریخ معمولاً با هستی اجتماعی و گذشته آن مرتبط است و بنابراین کار تجربه جهان اجتماعی و موقتی بودن آن را بررسی می کند. تجربه در این زمینه نه تنها به مشاهده، بلکه درگیری و تعامل نیز دلالت دارد: ما تاریخ را نه تنها در دنیای اجتماعی اطرافمان، بلکه در تعامل خود با آن نیز تجربه می کنیم.

برای چندین دهه، تأملات فیلسوفان درباره تاریخ تحت سلطه دو موضوع بوده است: بازنمایی و حافظه. هر یک به عنوان رابطه ای با گذشته در نظر گرفته می شود: بازنمایی می تواند مربوط به گذشته باشد، و حافظه به دلیل ماهیت خود مربوط به گذشته است. در هر دوی این روایت‌ها، تاریخ با شکافی از آنچه می‌خواهد بیابد یا می‌خواهد بداند جدا می‌شود و فیلسوفان فعالیت آن را پر کردن این شکاف می‌دانند. این مسئله ای را تشکیل می دهد که فلسفه تاریخ به آن می پردازد: تاریخ چگونه شکافی را که آن را از موضوع خود، یعنی گذشته جدا می کند، پر می کند؟

در این زمینه است که می توان یک رویکرد پدیدارشناختی مبتنی بر مفهوم تجربه را به عنوان ابزاری برای حل این مشکل پیشنهاد کرد - یا حداقل پرداختن به آن به گونه ای که ما را از مفهوم یک مفهوم فراتر بردارد. شکاف بین حال و گذشته


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

David Carr outlines a distinctively phenomenological approach to history. Rather than asking what history is or how we know history, a phenomenology of history inquires into history as a phenomenon and into the experience of the historical. How does history present itself to us, how does it enter our lives, and what are the forms of experience in which it does so? History is usually associated with social existence and its past, and so Carr probes the experience of the social world and of its temporality. Experience in this context connotes not just observation but also involvement and interaction: We experience history not just in the social world around us but also in our own engagement with it.

For several decades, philosophers' reflections on history have been dominated by two themes: representation and memory. Each is conceived as a relation to the past: representation can be of the past, and memory is by its nature of the past. On both of these accounts, history is separated by a gap from what it seeks to find or wants to know, and its activity is seen by philosophers as that of bridging this gap. This constitutes the problem to which the philosophy of history addresses itself: how does history bridge the gap which separates it from its object, the past?

It is against this background that a phenomenological approach, based on the concept of experience, can be proposed as a means of solving this problem-or at least addressing it in a way that takes us beyond the notion of a gap between present and past.





نظرات کاربران