دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Werner Auer-Rizzi (auth.)
سری: DUV : Sozialwissenschaft
ISBN (شابک) : 9783824442935, 9783663084594
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 319
[331]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Entscheidungsprozesse in Gruppen: Kognitive und soziale Verzerrungstendenzen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فرآیندهای تصمیم گیری در گروه ها: تمایلات تحریف شناختی و اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در شرکت ها، دولت ها و ادارات، بخش زیادی از تصمیمات به صورت گروهی گرفته و گرفته می شود. Werner Auer-Rizzi تمایلاتی را بررسی می کند که می تواند منجر به اشتباه در فرآیند تصمیم گیری شود. از یک سو تحریف های سیستماتیک وجود دارد که می توان آن ها را در فرآیندهای شناختی و روانی در فرد جستجو کرد و از سوی دیگر تحریف هایی وجود دارد که به دلیل تعامل اجتماعی و پردازش اطلاعات به وجود می آیند. تعداد زیادی از نتایج تحقیقات مربوط به حوزه های تصمیم گیری، روانشناسی اجتماعی و مدیریت توسط نویسنده تفسیر شده و به یک تصویر کلی تبدیل شده است. او نشان می دهد که غلبه بر تمایلات تحریف تنها از طریق شایستگی اجتماعی قابل دستیابی است.
In Unternehmen, Regierungen und Verwaltungen wird ein großer Teil von Entscheidungen in Gruppen erarbeitet und getroffen. Werner Auer-Rizzi prüft jene Tendenzen, die zu Fehlleistungen im Entscheidungsprozeß führen können. Einerseits handelt es sich um systematische Verzerrungen, die sich auf kognitive und psychologische Prozesse in der Person zurückführen lassen, und andererseits um Verzerrungen, die auf Grund sozialer Interaktion und Informationsverarbeitung entstehen. Eine Vielzahl von Forschungsergebnissen aus den Bereichen Entscheidungsforschung, Sozialpsychologie und Management werden vom Autor interpretiert und zu einem Gesamtbild entwickelt. Er zeigt auf, daß die Überwindung der Verzerrungstendenzen nur durch soziale Kompetenz erreicht werden kann.