دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Denis Cohen-Tannoudji
سری:
ناشر: L'Éclat
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 371
زبان: French
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Entre orient et occident: Juifs et Musulmans en Tunisie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بین شرق و غرب: یهودیان و مسلمانان در تونس نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای مدت طولانی، مورخان معتقد بودند که مغرب از شوک فرهنگی ناشی از غرب، که شیوه زندگی و اندیشه آن را متحول کرده و آن را به سمت مدرنیته سوق داده است، «سود» برده است. مورد تونس در قرنهای 18 و 19 این امکان را فراهم میآورد که این تز را با نشان دادن اینکه چگونه تأثیر مضاعف روشنگری شرقی و غربی امکان توسعه یک زندگی عمومی و فرهنگی را فراهم میآورد که در آن جوامع یهودی و مسلمان نیز از آن مستثنی شدند. قدرت استعماری توانست تا آغاز درگیریهای ایدئولوژیک قرن بیستم در گفتگوی مداوم زندگی کند. محققان فرانسوی، تونسی و اسرائیلی به این ترتیب به این جلد کمک کردهاند که حاصل نشستی است که در آوریل 2003 در دانشگاه سوربن برگزار شد.
Pendant longtemps, les historiens ont considéré que le Maghreb avait “bénéficié” d’un choc culturel venu d’Occident, qui avait révolutionné ses modes de vie et de pensée et l’avait fait basculer dans la modernité. Le cas de la Tunisie aux XVIIIe et XIXe siècles permet de relativiser cette thèse en montrant comment une double influence des Lumières orientales et occidentales a permis le développement d’une vie publique et culturelle où les communautés juives et musulmanes, écartées également du pouvoir colonial, ont pu vivre dans un dialogue constant jusqu’à l’aube des affrontements idéologiques du XXe siècle. Des chercheurs français, tunisiens et israéliens ont ainsi participé à ce volume, fruit d’une rencontre qui eut lieu à la Sorbonne en avril 2003.