ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Embodiment, Ego-Space, and Action (Carnegie Mellon Symposia on Cognition)

دانلود کتاب تجسم، ایگو-فضا، و عمل (سمپوزیوم کارنگی ملون در مورد شناخت)

Embodiment, Ego-Space, and Action (Carnegie Mellon Symposia on Cognition)

مشخصات کتاب

Embodiment, Ego-Space, and Action (Carnegie Mellon Symposia on Cognition)

دسته بندی: تجهیزات هوافضا
ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0805862889, 9781410616913 
ناشر:  
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 448 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Embodiment, Ego-Space, and Action (Carnegie Mellon Symposia on Cognition) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تجسم، ایگو-فضا، و عمل (سمپوزیوم کارنگی ملون در مورد شناخت) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تجسم، ایگو-فضا، و عمل (سمپوزیوم کارنگی ملون در مورد شناخت)

اکثر تحقیقات در مورد ادراک و کنش انسان، حسگرها و عوامل را در انزوای نسبی بررسی می‌کنند. چیزی که کمتر در این حوزه های تحقیقاتی مورد توجه قرار می گیرد این است که انسان ها با دنیای درک شده ای که در آن خود بخشی از بازنمایی ادراکی هستند، تعامل دارند، همانطور که موقعیت ها و اعمال (بالقوه یا مداوم) موجودات فعال دیگر نیز وجود دارد. این بازنمایی خود در جهان است که ما آن را تجسم می نامیم. به طور فزاینده‌ای، تحقیقات نشان می‌دهد که تجسم برای اجرا و درک کنش‌های هدایت‌شده فضایی و بین‌فردی اساسی است. تئوری شده است که نقشی در دستیابی و گرفتن، حرکت و جهت یابی، تقلید از نوزادان، دیدگاه فضایی و اجتماعی و اختلالات عصبی مانند درد اندام خیالی و اوتیسم دارد. با این حال، ایده‌های رسمی کمی برای توصیف چگونگی عملکرد خودبازنمایی در سطح مکانیکی و اینکه چه ساختارهای عصبی از آن عملکردها پشتیبانی می‌کنند، ارائه شده است. این جلد در مورد سمپوزیوم کارنگی در سال 2006 در زمینه شناخت گزارش می دهد، که مشارکت گروهی از محققین را در این موضوعات گرد هم می آورد که دیدگاه های علوم رفتاری، علوم اعصاب، روانشناسی رشد و محاسبات را در بر می گیرد. آنها با هم یافته ها، ایده ها، آرزوها و نگرانی های خود را به اشتراک می گذارند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The majority of research on human perception and action examines sensors and effectors in relative isolation. What is less often considered in these research domains is that humans interact with a perceived world in which they themselves are part of the perceptual representation, as are the positions and actions (potential or ongoing) of other active beings. It is this self-in-world representation that we call embodiment. Increasingly, research demonstrates that embodiment is fundamental to both executing and understanding spatially and interpersonally directed action. It has been theorized to play a role in reaching and grasping, locomotion and navigation, infant imitation, spatial and social perspective taking, and neurological dysfunctions as diverse as phantom limb pain and autism. Few formal ideas have been put forward, however, to describe how selfrepresentation functions at a mechanistic level and what neural structures support those functions. This volume reports on the 2006 Carnegie Symposium on Cognition, which brought together the contributions to these issues from a group of researchers who span perspectives of behavioral science, neuroscience, developmental psychology and computation. Together they share their findings, ideas, aspirations, and concerns.





نظرات کاربران