دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: H. P. Lovecraft
سری:
ناشر: ePubLibre
سال نشر: 1927
تعداد صفحات:
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 365 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب El terror en la literatura به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وحشت در ادبیات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
متنی بزرگ برای درک بهتر رمان های ترسناک، نوشته استاد بزرگ این ژانر. H. P. Lovecraft در این مقاله با ما در مورد "قدیمی ترین و قدرتمندترین احساس بشریت" صحبت می کند: ترس. لاوکرافت به ما می گوید از میان همه چیزهایی که ما را می ترساند، این ناشناخته است که ما را بیشتر جذب می کند. استاد بزرگ ترور در این مقاله که در سال 1927 منتشر شد، این ژانر را تحلیل کرد. در این متن باشکوه، ریشه های این ژانر را در رمان گوتیک بررسی می کند و توسعه آن را از طریق نویسندگانی مانند ناتانیل هاثورن، ادگار آلن پو یا امبروز بیرس دنبال می کند. از سوی دیگر، نویسنده در مقاله خود چهار "استاد معاصر" وحشت را تعمید می دهد: آرتور ماخن، لرد دانسانی، الجرنون بلک وود و ام آر جیمز. «کلماتی که ما را تکان می دهند. کلماتی که ما را تغییر می دهند کلماتی که متابولیسم ما را تغییر می دهند: ما را به گریه می اندازند، تضمین می کنند که محیطی که در آن آنها را می خوانیم دیگر برای ما امن نیست یا ما را از آنچه در صفحه بعدی خواهیم خواند باز می دارد. از مقدمه خاویر آپاریسیو مایدئو.
Un texto capital para conocer mejor las novelas de terror, escrito por el gran maestro del género. H. P. Lovecraft nos habla en este ensayo de «la emoción más antigua y poderosa de la humanidad»: el miedo. De todo lo que nos aterra, nos dice Lovecraft, es lo desconocido lo que nos atrae con más fuerza. El gran maestro del terror analizó el género en este ensayo publicado en 1927 examina en este magnífico texto las raíces del género en la novela gótica y traza su desarrollo a través de autores como Nathaniel Hawthorne, Edgar Allan Poe o Ambrose Bierce. Por otro lado, el autor bautiza en su ensayo a los cuatro «maestros contemporáneos» del terror: Arthur Machen, Lord Dunsany, Algernon Blackwood y M. R. James. «Palabras que nos emocionan. Palabras que nos alteran. Palabras que modifican nuestro metabolismo: haciéndonos llorar, alcanzando a conseguir que el entorno en el que las leemos ya no nos resulte seguro o previniéndonos de lo que leeremos en la página siguiente». Del prólogo de Javier Aparicio Maydeu.