دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Andreas Schmidt (auth.)
سری: Gabler Edition Wissenschaft
ISBN (شابک) : 9783824467402, 9783663084457
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1998
تعداد صفحات: 244
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کفایت سرمایه ریسک های نرخ بهره در بانک ها: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Eigenmittelunterlegung von Zinsrisiken bei Kreditinstituten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کفایت سرمایه ریسک های نرخ بهره در بانک ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دستورالعمل کفایت سرمایه اتحادیه اروپا و مقررات کمیته بازل در مورد نظارت بانکی، بانکها را موظف میکند تا ریسکهای قیمت بازار دفتر معاملات خود را اندازهگیری کنند و از آنها با وجوه شخصی حمایت کنند. برای این منظور، آندریاس اشمیت رویکرد ارزش در معرض خطر را بر اساس یک مدل ارزش گذاری برای مشتقات نرخ بهره طراحی می کند. این رویکرد اجازه می دهد تا ریسک های ناشی از مشتقات مختلف نرخ بهره به طور مداوم ثبت و در یک موقعیت ریسک کلی تجمیع شوند. در یک تحلیل تئوری و تجربی، نویسنده نشان میدهد که این روش میتواند به درستی موقعیت ریسک نرخ بهره بانک را منعکس کند و الزامات سرمایه مناسب را تعریف کند.
Die EU-Kapitaladäquanzrichtlinie und die Vorschriften des Basler Ausschusses für Bankenaufsicht verpflichten Kreditinstitute, die Marktpreisrisiken ihres Handelsbuches zu messen und mit Eigenmitteln zu unterlegen. Andreas Schmidt entwirft hierfür einen Value-at-Risk-Ansatz, der auf einem Bewertungsmodell für Zinsderivate basiert. Dieser Ansatz erlaubt die konsistente Erfassung der aus verschiedenen Zinsderivaten stammenden Risiken und die Aggregation zu einer Gesamtrisikoposition. Der Autor zeigt in einer theoretischen und empirischen Analyse, daß dieses Verfahren die Zinsrisikoposition eines Kreditinstituts korrekt abbilden und angemessene Eigenmittelanforderungen definieren kann.
Front Matter....Pages I-XX
Einleitung....Pages 1-10
Methoden zur Erfassung des Zinsrisikos....Pages 11-47
Bankaufsichtsrechtliche Verfahren zur Begrenzung von Zinsrisiken....Pages 49-127
Zinsrisikomessung mit Hilfe eines zeitstetigen Zinsmodells....Pages 129-155
Empirische Gegenüberstellung der aufsichtsrechtlichen Verfahren....Pages 157-206
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 207-212
Back Matter....Pages 213-228