دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Michael A. Forrester
سری:
ISBN (شابک) : 1107044685, 9781107044685
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 306
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Early Social Interaction: A Case Comparison of Developmental Pragmatics and Psychoanalytic Theory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تعامل اولیه اجتماعی: مقایسه موردی نظریه عمل گرایی رشد و نظریه روانکاوی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هنگامی که یک کودک خردسال شروع به درگیر شدن در تعامل روزمره می کند، باید شایستگی هایی را به دست آورد که به او اجازه می دهد به قراردادهایی که از گفتگو در تعامل اطلاع می دهد و در عین حال با ابعاد عاطفی یا عاطفی تجربه سر و کار دارد، جهت گیری کند. مواضع نظری مرتبط با این حوزه ها - کنش اجتماعی و عاطفه - گزارش های بسیار متفاوتی از رشد انسان ارائه می دهد و این کتاب به بررسی چرایی این موضوع می پردازد. مایکل فورستر از طریق یک مطالعه ضبطشده ویدئویی طولی روی یک کودک که یاد میگیرد چگونه صحبت کند، پیشنهادهایی را ارائه میکند که مبتنی بر مقایسه دو دیدگاه در مورد تعامل روزمره والدین-کودک است که از یک مجموعه دادهها گرفته شده است - یکی از تجزیه و تحلیل مکالمه و روششناسی قومشناسی و دیگری برگرفته از تجزیه و تحلیل مکالمه و روششناسی قومی. توسط روانشناسی رشد روانکاوانه. در نهایت، آنچه برای دستیابی به عضویت در هر فرهنگی مهم است، این است که به تدریج قادر به نشان دادن جهت گیری به هر دو حوزه - انجام و احساس، یا کنش و تأثیر اجتماعی است.
When a young child begins to engage in everyday interaction, she has to acquire competencies that allow her to be oriented to the conventions that inform talk-in-interaction and, at the same time, deal with emotional or affective dimensions of experience. The theoretical positions associated with these domains - social action and emotion - provide very different accounts of human development and this book examines why this is the case. Through a longitudinal video-recorded study of one child learning how to talk, Michael Forrester develops proposals that rest upon a comparison of two perspectives on everyday parent-child interaction taken from the same data corpus - one informed by conversation analysis and ethnomethodology, the other by psychoanalytic developmental psychology. Ultimately, what is significant for attaining membership within any culture is gradually being able to display an orientation towards both domains - doing and feeling, or social action and affect.