ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Duality by Design: The Iranian Electoral System

دانلود کتاب دوگانگی بر اساس طراحی: نظام انتخاباتی ایران

مشخصات کتاب

Duality by Design: The Iranian Electoral System

دسته بندی: سیاست
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
 
ناشر:  
سال نشر:  
تعداد صفحات: 112 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Duality by Design: The Iranian Electoral System به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دوگانگی بر اساس طراحی: نظام انتخاباتی ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دوگانگی بر اساس طراحی: نظام انتخاباتی ایران

واشنگتن دی سی: بنیاد بین المللی نظام انتخاباتی، 2011. — 112 ص.
جمهوری اسلامی از بدو تأسیس خود در سال 1979 تاکنون 29 انتخابات برگزار کرده است. کارشناسان، انتخابات شوراهای محلی و همه پرسی زمینه را برای مشارکت سیاسی رای دهندگان فراهم کرده است. میزان دموکراتیک، آزاد و عادلانه تلقی این پلتفرم به شدت مورد بحث قرار گرفته است - به ویژه پس از انتخابات ریاست جمهوری ژوئن 2009. با این حال، ارزیابی ماهیت و نتیجه یک انتخابات خاص در ایران بدون شناخت دقیق و شناخت صحیح از نظام انتخاباتی کشور غیرممکن است.
این گزارش ارائه خواهد شد. مروری بر بستری که در آن انتخابات در ایران برگزار می شود. این قواعد بازی برای مهم ترین انتخابات از جمله انتخابات پارلمانی، ریاست جمهوری و شوراهای محلی را روشن می کند. بررسی احکام قانونی ناظر بر نظارت و برگزاری انتخابات به نحوی که در قانون اساسی و پنج قانون الحاقی انتخابات مقرر شده است، مبنای این پژوهش را فراهم می کند. این گزارش به جای ارائه تحلیل هنجاری در مورد یک نظرسنجی خاص، داده های تجربی از نتایج انتخابات برگزار شده در سه دهه گذشته ارائه می دهد و تصویری جامع و جامع از انتخابات در جمهوری اسلامی ایران ارائه می دهد.
از آنجایی که ایران بیش از یک قرن تجربه انتخاباتی دارد، در فصل دوم گزارش نگاهی تاریخی به انتخابات در ایران از انقلاب مشروطه 1305 تا انقلاب اسلامی 1979 ارائه شده است. این سیستم از بسیاری جهات وصله‌ای از واقعیت‌های تاریخی و کنونی ایران است. بنابراین، شناخت گذشته برای درک حال ضروری است. فصل سوم خلاصه ای از چارچوب قانونی حاکم بر انتخابات در جمهوری اسلامی ارائه می کند. قوانین و آئین نامه های انتخاباتی ریاست جمهوری، پارلمانی و شوراهای محلی، قواعد واجد شرایط بودن نامزدها، صلاحیت رأی دهندگان، اداره انتخابات، قدرت و وظایف کمیته های اجرایی، تخلفات انتخاباتی، و مکانیسم های حل شکایات را ارائه می کنند. دو قانون الحاقی نظارت بر انتخابات، نقش شورای نگهبان را در نظارت و راستی آزمایی فرآیندهای انتخاباتی مشخص می کند. فصل چهارم مروری بر نهادهای مدیریت انتخابات ایران (EMBs) ارائه می دهد. در این فصل اختیارات و وظایف شورای نگهبان و کمیته های نظارت بر آن ارائه شده و شرح مفصلی از نقش وزارت کشور در اداره انتخابات ارائه شده است. فصل های پنجم، ششم و هفتم به ترتیب نظام های انتخاباتی برای انتخابات پارلمانی، ریاست جمهوری و شوراهای محلی را تشریح می کند.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران