دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Karen Radner
سری: SANTAG Arbeiten und Untersuchungen zur Keilschriftkunde', 8
ISBN (شابک) : 3447053283, 9783447053280
ناشر: Harrassowitz Verlag
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 176
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Macht des Namens. Altorientalische Strategien zur Selbsterhaltung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب قدرت نام. راهبردهای باستانی شرقی برای حفظ خود نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به یک مفهوم اصلی در جهان بینی بین النهرین می پردازد: نام به عنوان بخش اساسی انسان، در زندگی و پس از مرگ. در مقابل بدن ارگانیک، نام تابع قوانین فانی نیست و حتی پس از مرگ نیز فرد را به این جهان می بندد. اما برای اطمینان از این شکل از بقا، نام باید تا حد امکان - به صورت شفاهی و هم به صورت نوشتاری ("نام نوشتاری" = کتیبه) لنگر انداخته شود. بنابراین، حفظ این نام علاوه بر نقش آن به عنوان عنصر ساختاری حافظه، وظیفه زنده نگه داشتن حامل آن را نیز دارد.بنابراین این اثر به عنوان کمکی به مقابله با مرگ درک می شود، منطقه ای که به سختی در بین النهرین تحقیق شده است. بررسی دیاکرونیک موضوع بر اساس متون خط میخی از هزاره سوم تا یکم پیش از میلاد نشان می دهد که این نام به عنوان وسیله ای برای حفظ نفس، ثابت دنیای معنوی شرقی باستانی است. با این حال، تحولاتی وجود دارد که به بهترین وجه میتوان آن را برای «نام مکتوب» خلاصه کرد، که برای درک آن تغییرات شدیدی را میتوان مشاهده کرد: تغییر کاربری این نام نشاندهنده تغییر در برخورد با حال، گذشته و آینده در بینالنهرین است.
Dieses Buch behandelt ein zentrales Konzept in der mesopotamischen Weltanschauung: den Namen als Grundbestandteil des Menschen, im Leben und nach dem Tod. Im Gegensatz zum organischen Korper ist der Name nicht den Regeln der Sterblichkeit unterworfen und bindet das Individuum auch nach dem Tode ans Diesseits. Um aber diese Form des Weiterlebens zu gewahrleisten, muss der Name so gut wie moglich - mundlich wie auch schriftlich ("geschriebener Name" = Inschrift) - verankert werden; der Bewahrung des Namens kommt deshalb uber die Rolle als Gliederungselement von Erinnerung hinaus die Funktion zu, seinen Trager am Leben zu erhalten.Damit versteht sich die Arbeit als ein Beitrag zum Umgang mit dem Tod, fur Mesopotamien ein kaum erforschtes Gebiet. Die diachrone Behandlung des Themas anhand von Keilschrifttexten aus dem 3. bis 1. vorchristlichen Jahrtausend zeigt, dass der Name als Mittel zum Selbsterhalt eine Konstante der altorientalischen Geisteswelt ist. Es gibt allerdings Entwicklungen, die sich am besten fur den "geschriebenen Namen" fassen lassen, fur dessen Konzeption einschneidende Veranderungen festzustellen sind: Der sich wandelnde Umgang mit dem Namen spiegelt den Wandel im Umgang mit Gegenwart, Vergangenheit und Zukunft in Mesopotamien wider.