ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Desiring China: Experiments in Neoliberalism, Sexuality, and Public Culture (Perverse Modernities)

دانلود کتاب تمایل به چین: آزمایش‌هایی در نئولیبرالیسم، جنسیت و فرهنگ عمومی (مدرنیت‌های منحرف)

مشخصات کتاب

Desiring China: Experiments in Neoliberalism, Sexuality, and Public Culture (Perverse Modernities)

ویرایش: annotated edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0822339471, 9780822339472 
ناشر: Duke University Press Books 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 80 
زبان: English  
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 20 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Desiring China: Experiments in Neoliberalism, Sexuality, and Public Culture (Perverse Modernities) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تمایل به چین: آزمایش‌هایی در نئولیبرالیسم، جنسیت و فرهنگ عمومی (مدرنیت‌های منحرف) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تمایل به چین: آزمایش‌هایی در نئولیبرالیسم، جنسیت و فرهنگ عمومی (مدرنیت‌های منحرف)

شهروندان چینی از طریق ویترین ها، روزنامه ها، اپراهای صابون، بارهای همجنس گرایان و سایر مکان های فرهنگی عمومی در حال مذاکره هستند که به معنای شهروندی جهان وطنی با نیازها، آرزوها و آرزوهای مناسب هستند. لیزا روفل استدلال می کند که ایجاد چنین "موضوعات خواستنی" هسته اصلی پیکربندی مجدد اقتضایی، قطعه به قطعه چین در رابطه اش با دنیای پسا سوسیالیستی است. او در مطالعه‌ای همزمان قوم‌نگاری، تاریخی و نظری معتقد است که ذهنیت‌های نئولیبرالی از طریق تولید امیال مختلف - مادی، جنسی و عاطفی - ایجاد می‌شوند و این عمدتاً از طریق تعامل آنها با فرهنگ عمومی است که مردم در چین تصور می‌کنند. رافل با تکیه بر تحقیقات خود در دو دهه گذشته در میان ساکنان شهری و مهاجران روستایی در هانگژو و پکن، معانی را که افراد به پدیده‌های مختلف فرهنگی عمومی می‌دهند و تفسیرهایشان در مورد آن‌ها تحلیل می‌کند. درک چین پسا سوسیالیستی و نقش آنها در آن. او اولین مناظره عمومی گسترده در مورد تغییرات اجتماعی پس از مائو را در گفتگوهای پرشور درباره سریال تلویزیونی محبوب سال 1991 یعنی آرزوها قرار می دهد. او توضیح می‌دهد که چگونه ظهور هویت‌ها و شیوه‌های همجنس‌گرایان در چین ارتباط با شبکه فراملی لزبین‌ها و مردان همجنس‌گرا را آشکار می‌کند، در همان زمان که شکاف‌های شهری/ روستایی و طبقاتی را به منصه ظهور می‌رساند. مذاکرات 1999-2001 در مورد ورود چین به سازمان تجارت جهانی؛ یک موزه جنجالی زنان؛ روش هایی که زنان مجرد جوان آرزوهای خود را در رابطه با محرومیت هایی که تصور می کنند مادرشان تجربه کرده اند به تصویر می کشند. قضاوت در مورد محدودیت‌های منافع شخصی در پرونده‌های دادگاهی مربوط به میل هموئروتیک، مالکیت معنوی، و کلاهبرداری مصرف‌کننده - روفل همه این موارد را به‌عنوان سایت‌هایی که در آن سوژه‌های مایل به وجود می‌آیند، آشکار می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران