دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Catherine Fong
سری:
ناشر: California State University
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 61
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Deconstructing Archetypes, Reforming Traditions in Bevis of Hampton به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ساختارشکنی کهن الگوها، اصلاح سنت ها در Bevis of Hampton نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این پایان نامه به بررسی کهن الگوهای رمانتیک در Bevis ofHampton می پردازد که ادراکات مدارا، همدلی و پذیرش دورگه اجتماعی را تغییر می دهد. تجزیه و تحلیل هیولا، دیگری، پدرسالار و مادرسالار به این نتیجه رسید که متن «منطقه تماس» را برای بررسی ساختارهای اجتماعی و سیاسی انگلیسی و درگیری آن با مسلمانان باز می کند. این تز استدلال می کند که متن این کهن الگوها را برای به چالش کشیدن سنت های سلطه پدرسالارانه و انتقاد از کلیشه های دیگری و تهدید نمادین آنها برای مسیحیت در طول جنگ صلیبی مقدس می کند. علاوه بر این، پایان نامه با مطالعه شخصیت های زن، جوسیان و مادر بیویس، تضعیف سلطه و کنترل مردانه از طریق مقابله با ازدواج های اجباری نامناسب و ناعادلانه را مورد بحث قرار می دهد.
This thesis examines the romantic archetypes in Bevis ofHampton that shift perceptions of tolerance, empathy, and acceptance of social hybridity. An analysis of the monster, the Other, the patriarch and the matriarch concluded that the text opens a ‘contact zone’ to examine English social, and political structures and its involvement with Muslims. The thesis argues that the text deconstructs these archetypes to challenge the traditions of patriarchal dominance and criticize the stereotypes of the Other and their symbolic threat to Christianity during the holy crusade. Furthermore, through the study of the female characters, Josian and Bevis’s mother, the thesis discusses weakening male dominance and control by confronting inappropriate and unjust forced marriages.