دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ramon Vargas Maseda
سری: Routledge Studies in Social and Political Thought
ISBN (شابک) : 1317153979, 9781317153979
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 209
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Deciphering Goffman: The Structure of his Sociological Theory Revisited به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رمزگشایی گافمن: ساختار نظریه جامعهشناختی او بازبینی شد نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با به چالش کشیدن مفهوم «کلاسیک» جامعهشناسی گافمن، تفسیر جدیدی را بر اساس بررسی جامع تفاسیر قبلی و ارزیابیهای انتقادی از کار گافمن ارائه میکند. از نظر معرفتشناختی، این کتاب تأثیرات مهم اما نادیده گرفتهشده هم از پلورالیسم و هم بهویژه پراگماتیسم را تأیید میکند، جایی که نه تنها زیمل، بلکه جیمز و دیویی نیز نقشی محوری در کار او ایفا کردند، بنابراین اندیشه گافمن را در کنش متقابلگرایی نمادین ریشه دواند. نویسنده با توجه به دو اصل نظری محوری زیربنای کار خود - مناسب بودن مطالعه تعامل اجتماعی و نیاز و ضرورت مطالعه تعامل چهره به چهره به تنهایی - بررسی دقیقی از نوشتههای خود گافمن ارائه میکند تا روند روشن و قابل تشخیص سیستم سازی که گافمن در سراسر آن دنبال می کرد. به این ترتیب، کتاب ساختار نظریه گافمن را با ترسیم مضامین اصلی، موضوعات، مفاهیم، مراجع تجربی، اصول روششناختی و چارچوبهای نظری مرتبط با ساختار اندیشه او آشکار میکند. با بررسی جدید ساختار کار گافمن که هسته رویکرد منحصر به فرد او را روشن می کند، این مطالعه جدید در مورد یکی از شخصیت های اصلی جامعه شناسی سهم مهمی در پژوهش در نظریه اجتماعی و تاریخ جامعه شناسی دارد.