دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Univ.-Doz. Dr. Hannes Steiner (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783211805619, 9783709178997
ناشر: Springer-Verlag Wien
سال نشر: 1960
تعداد صفحات: 114
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تکرار مجدد strum: پزشکی / بهداشت عمومی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Das Strumarecidiv به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تکرار مجدد strum نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هر چه فرد تجربه بیشتری در زمینه جراحی گواتر جمع آوری کند، به وضوح تشخیص می دهد که دشوارترین مشکلات همیشه در مورد تکرار مجدد گواتر به وجود می آید.در اینجا فرد اغلب با تصمیمات مسئولانه ای مواجه می شود، هم در تشخیص و هم در نشانه ها. همانطور که در اجرای فنی. خطرات و عوارض احتمالی در یک عمل عود کننده اغلب در مقایسه با عمل اول چند برابر می شود و خطر آسیب رساندن به بیمار از طریق عمل دوم که به خوبی فکر نشده است بسیار زیاد است. همه اینها باعث می شود که مشکل عود در گواتر موضوع داغی است که بسیاری از کسانی که در غیر این صورت به طور مفصل آسیب شناسی تیروئید را مطالعه می کنند، قابل درک نیست. بیشتر این بدان معنی است که برای کسانی که می توانند بیش از اندازه متوسط مشاهدات در این زمینه را بررسی کنند، وظیفه خاصی وجود دارد تا تجربیات خود را خلاصه کنند. بنابراین، زمانی که پزشک ارشد کلینیک، دکتر. هانس اشتاینر که قبلاً یکی از کارمندان من در بیمارستان کایزرین-الیزابت در وین بود، تمایل خود را برای انتخاب عقیده گواتر به عنوان موضوع پایان نامه توانبخشی خود بیان کرد، من به ویژه از این موضوع استقبال کردم. هم در محل کارم در وین و هم در اینسبروک از فعالیتهای پیشینیانم کاسپار و بریتنر تشکر میکنم که به سؤالات آسیبشناسی و جراحی گواتر توجه ویژهای داده شده است و بر این اساس ما مجموعهای از مشاهدات داریم. تعداد کمی از افراد موقعیت هایی با این بزرگی را می توان جمع آوری کرد.
Je mehr Erfahrungen man auf dem Gebiet der Strumachirurgie sammelt, desto klarer erkennt man, daG die schwierigsten Probleme immer dann auftauchen, wenn es sich urn ein Kropf r e c i d i v han de It. Man steht hier sehr oft vor besonders verantwortungsvollen Entscheidungen und zwar sowohl in der Diagnostik und Indikations stellung als auch bei der technischen Durchfuhrung. Die Gefahren und Komplikationsmoglichkeiten sind bei einem Recidiveingriff gegenuber einer Erstoperation oft vervielfacht, das Risiko, daG man einem Patienten durch einen zuwenig uberlegten Zweiteingriff mehr schadet als nutzt, groG. All das macht es verstandlich, daG das Reci divproblem bei der Struma ein heiGes Eisen darstellt, das viele nicht gerne anfassen, die sich sonst mit Fragen der Schilddrusenpathologie eingehend beschaftigen. Urn so mehr erwachst daraus fur diejenigen eine besondere Verpflichtung, ihre Erfahrungen zusammenfassend darzustellen, die auf diesem Gebiet ein mehr als durchschnittlich groGes Beobachtungsgut uberblicken konnen. Als daher der Oberarzt der Klinik, Dr. HANNES STEINER, der schon am Kaiserin-Elisabeth Spital in Wien zu meinen Mitarbeitern zahlte, die Absicht auGerte, das Kropfreeidiv zum Thema seiner Habilitationsarbeit zu wahlen, habe ieh dies besonders begruGt. Sowohl an meiner Arbeitsstatte in Wien wie an der in Innsbruek habe ich es der Tatig;keit meiner Vorganger KASPAR und BRElTNER zu danken, daG den Fragen der Strumapathologie und -chirurgie besonderes Interesse zugewandt wurde und wir dementsprechend uber ein Beobachtungsgut verfugen, wie es an wenigen Stellen in diesem AusmaG gesammelt werden konnte.
Front Matter....Pages I-VI
Einleitung....Pages 1-6
Die Indikationsstellung....Pages 6-33
Die Operationstechnik....Pages 34-54
Die postoperativen Komplikationen....Pages 54-68
Altersverteilung der Recidive....Pages 68-78
Pathophysiologie....Pages 78-83
Art der Recidive....Pages 84-87
Histologie....Pages 87-90
Die Recidivverhütung....Pages 90-100
Back Matter....Pages 101-108