ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Cruze esta linha - Ensaios e artigos (1992-2002)

دانلود کتاب عبور از این خط - مقالات و مقالات (1992-2002)

مشخصات کتاب

Cruze esta linha - Ensaios e artigos (1992-2002)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9788580865332 
ناشر: Companhia das Letras 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 0 
زبان: Portuguese 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Cruze esta linha - Ensaios e artigos (1992-2002) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب عبور از این خط - مقالات و مقالات (1992-2002) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب عبور از این خط - مقالات و مقالات (1992-2002)

زمانی که رهبر یک دولت تروریستی به تازگی اعلام کرده است که قصد دارد شما را به نام خدا بکشد، شما می توانید ناله یا ناله کنید. من قصد غر زدن نداشتم. سلمان رشدی نویسنده هندی از زمانی که در سال 1988 توسط آیت الله کمینی به اتهام توهین به مقدسات در رمان آیات شیطانی به اعدام محکوم شد، نزدیک به ده سال است که در مخفیگاه و تحت حمایت سرویس مخفی زندگی می کند. دولت بریتانیا، و به نماد مبارزه بین المللی برای آزادی بیان تبدیل شده است. مقاومت او عمدتاً در دفاع از حق تفکر فرد منعکس می شود - مفهومی که به عنوان نوعی پادزهر در برابر عدم تحمل، در متون جمع شده در کروز و این خط نفوذ می کند. مقالات و مقالاتی در مورد متنوع ترین مضامین وجود دارد که از کتاب گام در این خط، منتشر شده توسط رشدی در سال 2002 انتخاب شده است: فیلم جادوگر شهر اوز. آثار آنجلا کارتر، جی ام کوتزی، آرونداتی روی، آرتور میلر و حنان الشیخ. اندیشه روشنفکران V. S. Naipaul و Edward Said; ادبیات هندی؛ اقدامات سیاستمدارانی مانند بیل کلینتون، تونی بلر، صدام حسین، مارگارت تاچر و پینوشه؛ استقلال هند؛ درگیری در کشمیر؛ جنگ کوزوو؛ افراط گرایی جدید در اروپا؛ مرگ پرنسس دایانا؛ عکسی از ریچارد اودون؛ ضد فرهنگ لندن در دهه 1960; نقش رمان امروز؛ تاریخ آمریکا و 11 سپتامبر، از جمله. در همه آنها، جستجوی مداوم برای زوایای تحلیلی جدید، چشم پوشی از جزمات سیاسی، مذهبی و فرهنگی که اندیشه معاصر را در بر می گیرد، وجود دارد. رشدی در یکی از تکان‌دهنده‌ترین داستان‌های کتاب، از زندگی در تبعید طی سالیان متمادی می‌گوید و روز به روز از سفر خود به هندوستان با پسرش پس از گذراندن دوازده سال و نیم بی‌قرار روایت می‌کند. پا در کشور نتیجه نهایی نثری کنایه آمیز است که افسون اجتناب ناپذیر را با شیرینی خاصی در هم می آمیزد و می تواند هر دو ژست بزرگ را جشن بگیرد - مانند ژست های سردبیران، روزنامه نگاران، روشنفکران و رهبرانی که در مبارزه با ایران و سانسور جان خود را به خطر انداختند یا از دست دادند. و همچنین لذت های کوچک روزانه - مانند سفر با پسرش و دیدار مجدد با منظره ای از دوران جوانی او. در درک سخاوتمندانه از پیچیدگی‌های تجربه انسانی، در آنجاست که دارایی بزرگ نویسنده‌ای نهفته است که «وقایع بد زیادی برای او اتفاق افتاده است». و این، با وجود همه چیز، خوش بینی و یکپارچگی خود را دست نخورده حفظ کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران