ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Conversation for Action: the Computer Terminal as Medium of Communication

دانلود کتاب مکالمه برای اقدام: پایانه رایانه به عنوان وسیله ارتباطی

Conversation for Action: the Computer Terminal as Medium of Communication

مشخصات کتاب

Conversation for Action: the Computer Terminal as Medium of Communication

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Pragmatics & Beyond New Series 10 
ISBN (شابک) : 9027250202 
ناشر: John Benjamins 
سال نشر: 1991 
تعداد صفحات: 193 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Conversation for Action: the Computer Terminal as Medium of Communication به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مکالمه برای اقدام: پایانه رایانه به عنوان وسیله ارتباطی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مکالمه برای اقدام: پایانه رایانه به عنوان وسیله ارتباطی

امروزه ارتباطات کامپیوتری طیفی از فعالیت ها از پیام های تعاملی تا پردازش متن را در بر می گیرد. محققان علاقه‌مند به این فناوری جدید بر تأثیرات آن در محیط کار برای تولید و انتشار دانش یا بر عملکرد پردازش کلمه آن تمرکز کرده‌اند. مطالعه گزارش شده در اینجا رویدادهای ارتباطی را بررسی می‌کند که در آن رایانه رسانه است و چنین ارتباطاتی را با واسطه رایانه از منظر استفاده از زبان مشاهده می‌کند. هدف آن این است که از طریق داده‌های جمع‌آوری‌شده از دیدگاه انسان‌شناختی، راه‌های ارتباطی که توسط اعضای یک جامعه تثبیت‌شده از کاربران رایانه استفاده می‌شود، درک کند. به طور خاص، به این سؤالات پاسخ می دهد: (1) ارتباط دهنده های رایانه چگونه از میان رسانه ها و شیوه های ارتباطی موجود انتخاب می کنند؟ (ii) الگوهای گفتمانی اساسی و تکرار شونده در رسانه ها و شیوه هایی که این جامعه از طریق آنها به اهداف سازمانی خود یعنی نوآوری و توسعه محصول دست می یابد، چیست؟ (iii) پاسخ به دو سؤال قبلی چگونه به درک ما از کاربرد زبان به طور کلی کمک می کند؟


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Today, computer-mediated communication spans a range of activities from interactive messages to word processing. Researchers interested in this new technology have concentrated on its effects in the workplace for knowledge production and dissemination or on its word processing function. The study reported here examines communication events in which the computer is the medium and views such computer-mediated communication from the perspective of language use. Its goal is to understand, through data collected from an anthropological perspective, the ways of communicating used by members of an established community of computer users. In particular, it answers the questions: (i) How do computer communicators choose among the available media and modes of communication? (ii) What are the basic and recurring discourse patterns across media and modes through which this community achieves its institutional goals of innovation and product development? (iii) How do the answers to the previous two questions inform our understanding of language use in general?





نظرات کاربران