دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [Part 2] نویسندگان: Marcin J. Schroeder, Gordana Dodig-Crnkovic (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783039435357, 3039435353 ناشر: MDPI AG سال نشر: 2020 تعداد صفحات: [198] زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Contemporary Natural Philosophy and Philosophies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فلسفه و فلسفه طبیعی معاصر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فناوری مدرن موانع ناشی از فواصل جغرافیایی بین مردم در سراسر جهان را از بین برده است و جهان را بیشتر به یکدیگر وابسته کرده است. با این حال، علیرغم همکاری جهانی در حوزه های تحقیقاتی، پراکندگی در میان زمینه های تحقیقاتی همچنان ادامه دارد و حتی تشدید می شود. دانش از هم پاشیده تابع رقابت در مسابقه تکنولوژیکی و اقتصادی شده است و به سمتی هدایت می شود که نه توسط عقل و عقل، بلکه ترجیحات سیاست و بازار انتخاب شده است. برای بازگرداندن اقتدار دانش در هدایت بشریت، ما باید بخشهای پراکنده پراکنده آن را دوباره به هم وصل کنیم و بینشی در حال تکامل و متنوع اما مشترک از واقعیت عینی ارائه دهیم که علوم و سایر حوزههای دانش را به هم پیوند میدهد و از طریق و در ارتباط با تفکر و هستی اخلاقی و زیباییشناختی آگاه است. . این مجموعه مقالات به دومین فراخوان مجله Philosophies برای ساختن دنیای جدید و شبکه ای از دانش با متخصصان حوزه از رشته های مختلف پاسخ می دهد که با سایر جوامع تولید کننده و مصرف کننده دانش در یک محیط طبیعی و فراگیر در تعامل و ارتباط هستند. -روشی فلسفی، انسان محوری. در این فرآیند پیوند مجدد، تحقیقات علمی و فلسفی یکدیگر را غنی میکنند، با علومی که فلسفهها را از بهترین دانش کنونی جهان، اعم از طبیعی و ساخت بشر آگاه میسازد، در حالی که فلسفهها مبانی هستیشناختی، معرفتشناختی و روششناختی علوم را به دقت بررسی میکنند.