ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Combating London’s Criminal Class: A State Divided, 1869-95

دانلود کتاب مبارزه با طبقه جنایتکار لندن: یک ایالت تقسیم شده، 1869-95

Combating London’s Criminal Class: A State Divided, 1869-95

مشخصات کتاب

Combating London’s Criminal Class: A State Divided, 1869-95

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781350156210, 9781350156227 
ناشر: Bloomsbury Academic 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات:  
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Combating London’s Criminal Class: A State Divided, 1869-95 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مبارزه با طبقه جنایتکار لندن: یک ایالت تقسیم شده، 1869-95 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مبارزه با طبقه جنایتکار لندن: یک ایالت تقسیم شده، 1869-95

طبقه جنایتکار به عنوان یک بخش فرعی خشن، غیراخلاقی و منحل از جمعیت لندن ویکتوریایی دیده می شد. زندگی خود را از طریق جنایت و خصومت آشکار با جامعه، زندگی خود را با مستی، دزدی و بی رحمی مشخص می کرد. این کتاب به بررسی این موضوع می پردازد که آیا این طبقه جنایتکار واقعاً وجود داشته است، و اقدامات انجام شده علیه آنها چقدر مؤثر بوده است؟\nاین کتاب با ردیابی مفهوم طبقه جنایتکار از اوایل قرن شانزدهم، این سوال را مطرح می کند که آیا این بخش فرعی از جامعه واقعا وجود داشته است یا خیر. باخ به این موضوع می پردازد که چگونه ناآرامی ناشی از بدبختی های بدنام لندن، جنون توجه رسانه ها و وحشت عمومی در میان عموم مردم ترس از «طبقه جنایتکار» و تداوم تلاش های دولت برای کنترل اجتماعی را تحمیل و تشویق کرد. این کتاب با استفاده از لوایح جنایی معمولی، چگونگی و چرایی وضع این قانون برای برخورد با مجرمان مکرر را بررسی می کند و میزان موفقیت اقدامات سرکوبگرانه آن را ارزیابی می کند. این کتاب که نشان می‌دهد چگونه پلیس متروپولیتن و دادگاه‌های لندن همیشه ابزارهای مایل دولت بریتانیا نبوده‌اند، از سوابق دادگاه و مکاتبات خصوصی استفاده می‌کند تا آشکار کند که بسیاری از این اقدامات و مجازات‌ها چقدر متناقض و ناموفق بوده‌اند و این تصور که دولت کنترل را به دست آورده است را زیر سوال می‌برد. بیش از تکرار جرم در این دوره.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The criminal class were seen as a violent, immoral and dissolute sub-section of Victorian London’s population. Making their living through crime and openly hostile to society, their lives were characterised by drunkenness, theft and brutality. This book explores whether this criminal class did indeed truly exist, and how effective were the measures brought against them? Tracing the notion of the criminal class from as early as the 16th century, this book questions whether this sub-section of society did indeed exist. Bach discusses how unease of London’s notorious rookeries, the frenzy of media attention and a general panic among the general public enforced and encouraged the fear of the ‘criminal class’ and perpetuated state efforts of social control. Using the Habitual Criminal Bills, this book explores how and why this legislation was introduced to deal with repeat offenders, and assesses how successful its repressive measures were. Demonstrating how Metropolitan Police and London's Magistrates were not always willing tools of the British state, this book uses court records and private correspondence to reveal how inconsistent and unsuccessful many of these measures and punishments were, and calls into question the notion that the state gained control over recidivists in this period.



فهرست مطالب

Cover
Contents
List of Tables
Acknowledgements
Introduction
1 The Origins of the Habitual Criminals Act 1869: ‘Our Wretched Little Bill’
2 Repeal and Reintroduction: Parliamentary Debate and the Question of Liberty
3 Registering Habitual Criminals: A ‘Salutary Control’?
4 Police Supervision of the Criminal Class: A Spy System
5 Sentencing Repeat Offenders: Leniency and Severity in the Late Nineteenth Century
Conclusion
Bibliography
Index




نظرات کاربران