دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Pal Nyiri (Editor). Joana Breidenbach (Editor)
سری:
ISBN (شابک) : 9637326146, 9789637326141
ناشر: Central European University Press
سال نشر: 2005
تعداد صفحات: 368
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب China Inside Out: Contemporary Chinese Nationalism And Transnationalism به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب چین درون بیرون: ناسیونالیسم معاصر چین و فراملیت گرایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
«جنگ علیه تروریسم» تقلا برای تخصص در «فرهنگ» اسلامی یا آسیایی ایجاد کرده و حمایت از مطالعات منطقهای را احیا کرده است، اما این کار را به قیمت احیای انواع تعمیمهای خطرناکی انجام داده است که مطالعات منطقهای به درستی انجام دادهاند. متهم شده است. این کتاب دیدگاه بسیار مورد نیاز را در مورد مطالعات منطقه ای ارائه می دهد، دیدگاهی که هم به جلوه های «فرهنگ سنتی» و هم به روابط جهانی جدید که در آن اجرا می شود توجه دارد. نویسندگان غل و زنجیر میراث شرقشناسی را کنار میزنند، اما خوانشی دقیق از فرآیندهای محلی را حفظ میکنند. آنها مرزهای چین را به چالش می کشند و مطالعه آن را از دیدگاه های مختلف زیر سوال می برند، اما معتقدند که مطالعات منطقه ای نقشی را ایفا می کند اگر جغرافیای آنها با توجه به برخی مشکلات رایج مورد مطالعه قرار گیرد. در مورد چین، این کتاب مجموعه متنوعی از رویکردهای تحقیقاتی انتقادی اما مستحکم را نشان می دهد که می توانند در مطالعه یک جامعه مورد استفاده قرار گیرند. رویکرد آن نه تأثیرات گریزان فرهنگ را بی اهمیت جلوه می دهد و نه نادیده می گیرد، و هم به وضعیت و هم به تعدد صداهایی که آن را به چالش می کشند توجه دارد.
The "war on terror" has generated a scramble for expertise on Islamic or Asian "culture" and revived support for area studies, but it has done so at the cost of reviving the kinds of dangerous generalizations that area studies have rightly been accused of. This book provides a much-needed perspective on area studies, a perspective that is attentive to both manifestations of "traditional culture" and the new global relationships in which they are being played out. The authors shake off the shackles of the orientalist legacy but retain a close reading of local processes. They challenge the boundaries of China and question its study from different perspectives, but believe that area studies have a role to play if their geographies are studied according to certain common problems. In the case of China, the book shows the diverse array of critical but solidly grounded research approaches that can be used in studying a society. Its approach neither trivializes nor dismisses the elusive effects of culture, and it pays attention to both the state and the multiplicity of voices that challenge it.