ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Ce qui fait que la vie vaut la peine d’être vécue : De la pharmacologie

دانلود کتاب چه چیزی باعث ارزش زندگی می شود: داروشناسی

Ce qui fait que la vie vaut la peine d’être vécue : De la pharmacologie

مشخصات کتاب

Ce qui fait que la vie vaut la peine d’être vécue : De la pharmacologie

دسته بندی: فلسفه
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 2081220350, 9782081220355 
ناشر: Flammarion 
سال نشر: 0 
تعداد صفحات: 0 
زبان: French 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 240 کیلوبایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب چه چیزی باعث ارزش زندگی می شود: داروشناسی: فلسفه اجتماعی، فلسفه، سیاست و علوم اجتماعی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Ce qui fait que la vie vaut la peine d’être vécue : De la pharmacologie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب چه چیزی باعث ارزش زندگی می شود: داروشناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب چه چیزی باعث ارزش زندگی می شود: داروشناسی

چه بپذیریم و چه انکار کنیم، همه احساس می کنند که آینده زندگی زمینی اکنون با فوریت بی سابقه ای در خطر است. و همه می‌دانند که از آنجایی که توالی تاریخی که در سال 2007 آغاز شد و به نظر می‌رسد آغازگر چیزی است که در فیزیک هسته‌ای آن را یک واکنش زنجیره‌ای می‌نامند، هر گام مهم است و به نظر می‌رسد که به طور سیستمی با پیامدهایی که برگشت آن بسیار دشوار است - اگر نه. کاملا غیر قابل برگشت این بحران ابتدا در آن بی سابقه است. اگر krisis به معنای تصمیم خوب و مهمتر از همه باشد، مهم است که هرگز قبلاً نبوده است: نشان می دهد که سرنوشت انسان - که سرنوشتی غیرقابل اجتناب فنی و فنی است - دارویی است به این معنا که در یونانی، فارماکون هم دارو و هم سم است. . فارماکون هم آن چیزی است که مراقبت از آن را ممکن می کند و هم چیزی است که باید از آن مراقبت کرد - به این معنا که باید از آن مراقبت کرد: تا آنجا که یک قدرت ویرانگر است یک قدرت شفابخش است. آتش در اساطیر یونان نیز چنین است. فارماکون که تبدیل به فناوری صنعتی شده است، امروزه به صورت هژمونیک توسط اقتصاد کنترل می شود، یعنی بازاریابی، و این یک فاجعه است. این وضعیت که اقتصاد سهل انگاری و حماقت سیستمی را به وجود آورده است، به این معنی است که مسئله مراقبت - که مراقبت نیز نامیده می شود - یک موضوع اقتصاد سیاسی است و نه فقط اخلاقی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Qu'on l'admette ou qu'on le dénie, chacun sent bien qu'à présent l'avenir de la vie terrestre se trouve mis en jeu dans une urgence inouïe. Et chacun sait que, depuis la séquence historique qui s'est engagée en 2007 et qui paraît avoir déclenché ce qu'on appellerait en physique nucléaire une réaction en chaîne, chaque pas compte et semble se surcharger systémiquement de conséquences très difficilement réversibles - sinon absolument irréversibles. Cette crise est sans précédent d'abord en cela. Si krisis signifie bien et d'abord décision, elle est critique comme jamais : elle révèle que le destin humain - qui est un destin inéluctablement technique et technologique - est pharmacologique au sens où, en grec, le pharmakon est à la fois le remède et le poison. Le pharmakon est à la fois ce qui permet de prendre soin et ce dont il faut prendre soin - au sens où il faut y faire attention: c'est une puissance curative dans la mesure et la démesure où c'est une puissance destructrice. Tel est aussi le feu dans la mythologie grecque. Devenu technologie industrielle, le pharmakon est de nos jours hégémoniquement contrôlé par l'économie, c'est-à-dire par le marketing, et c'est une calamité. Cet état de fait, qui a installé une économie de l'incurie génératrice d'une bêtise systémique, signifie que la question du soin - que l'on appelle aussi le care - est une affaire d'économie politique, et non seulement d'éthique.





نظرات کاربران