ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Beyond Phenomenology: Rethinking the Study of Religion

دانلود کتاب فراتر از پدیدارشناسی: بازاندیشی در مطالعه دین

Beyond Phenomenology: Rethinking the Study of Religion

مشخصات کتاب

Beyond Phenomenology: Rethinking the Study of Religion

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Cassell Religious Studies 
ISBN (شابک) : 0304701319, 9780304701315 
ناشر: Cassell 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 316
[160] 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 151 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Beyond Phenomenology: Rethinking the Study of Religion به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فراتر از پدیدارشناسی: بازاندیشی در مطالعه دین نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فراتر از پدیدارشناسی: بازاندیشی در مطالعه دین

این کتاب استدلال می‌کند که فهم و تبیین دین همیشه از نظر تاریخی ممکن است. فلود بر اساس آثار باختین و ریکور، مطالعه آکادمیک دین را در بحث های معاصر در علوم اجتماعی و علوم انسانی در مورد مدرنیته و پست مدرنیته، به ویژه موضوعات مورد بحث در مورد حقیقت و دانش قرار می دهد. این دیدگاه را به چالش می کشد که ادیان ممتاز، ابژه های معرفتی هستند، برای اهمیت فرانظریه استدلال می کند، و استدلالی برای ماهیت گفتگوی تحقیق ارائه می دهد. مطالعه دین باید با زبان و فرهنگ آغاز شود و این تغییر در تأکید بر فلسفه نشانه در هرمنوتیک و دور شدن از فلسفه آگاهی در پدیدارشناسی پیامدهای گسترده ای دارد. این به معنای اخلاق جدید عملی است که به رابطه قدرت در هر معرفت شناسی حساس است. در را به روی نقد فمینیستی و پسااستعماری باز می کند و روش شناسی را ارائه می دهد که امکان رابط بین مطالعات دینی، الهیات و علوم اجتماعی را فراهم می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book argues that the understanding and explanation of religion is always historically contingent. Grounded in the work of Bakhtin and Ricoeur, Flood positions the academic study of religion within contemporary debates in the social sciences and humanities concerning modernity and postmodernity, particularly contested issues regarding truth and knowledge. It challenges the view that religions are privileged, epistemic objects, argues for the importance of metatheory, and presents an argument for the dialogical nature of inquiry. The study of religion should begin with language and culture, and this shift in emphasis to the philosophy of the sign in hermeneutics and away from the philosophy of consciousness in phenomenology has far-reaching implications. It means a new ethic of practice which is sensitive to the power relationship in any epistemology; it opens the door to feminist and postcolonial critique, and it provides a methodology which allows for the interface between religious studies, theology, and the social sciences.





نظرات کاربران