ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Against Decolonisation: Taking African Agency Seriously

دانلود کتاب علیه استعمارزدایی: جدی گرفتن آژانس آفریقایی

Against Decolonisation: Taking African Agency Seriously

مشخصات کتاب

Against Decolonisation: Taking African Agency Seriously

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781787386921 
ناشر: Hurst Publishers 
سال نشر: 2022 
تعداد صفحات: 300 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 439 Kb 

قیمت کتاب (تومان) : 57,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Against Decolonisation: Taking African Agency Seriously به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب علیه استعمارزدایی: جدی گرفتن آژانس آفریقایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب علیه استعمارزدایی: جدی گرفتن آژانس آفریقایی

استعمارزدایی راه خود را گم کرده است. در ابتدا به عنوان مبارزه ای برای فرار از کنترل مستقیم سیاسی و اقتصادی غرب در نظر گرفته شد، اما به یک ایده همه جانبه تبدیل شده است که اغلب برای اجرای \"اخلاق\" یا \"اصالت\" معاصر استفاده می شود. در این فرآیند، افکار آفریقایی را خفه می کند و عاملیت آفریقا را انکار می کند. اولوفمی تایو به شدت کاربرد «استعمار زدایی» را برای همه چیز از ادبیات، زبان و فلسفه گرفته تا جامعه شناسی، روانشناسی و پزشکی رد می کند. او استدلال می‌کند که صنعت استعمارزدایی، که وسواس زیادی در افشای نکات جزئی و فهرست‌نویسی اشتباهات دارد، به طور جدی به تحصیل در آفریقا و در آن آسیب می‌زند. او استعمارزدایی را که در فرهنگ اعمال می‌شود از نظر فکری ناسالم و کاملاً غیر واقعی می‌داند، مدرنیته را با استعمار مخلوط می‌کند، و بی‌اساس از خنثی کردن بی‌پایان پایه‌های جامعه جهانی حمایت می‌کند. بدتر از همه، جنبش امروز به هدف اعلام شده خود حمله می کند: خود «استعمارزدگان» ارزش ها را نادیده می گیرند، کودکانه می کنند و به متفکران آفریقایی معاصر تحمیل می کنند. این مداخله قدرتمند و بسیار مورد نیاز این پرسش را مطرح می‌کند که آیا «استعمارزدایی» امروز واقعاً در خدمت توانمندسازی آفریقاست. تایوو یک چالش جسورانه برای همه کسانی است که نگران آینده آفریقا هستند: مقاومت در برابر اخلاقیات گسترده و اعطای احترام به روشنفکران آفریقایی به عنوان تطبیق‌دهنده‌ها، تصاحب‌کنندگان و ترکیب‌کننده‌های مبتکر ایده‌هایی که آنها همیشه آن را مرتبط جهانی می‌دانستند. زمان آن فرا رسیده است که استعمارزدایی را در چارچوب محدودیت‌های قابل اندازه‌گیری، دست یافتنی و مطلوب بازیابی کنیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Decolonization has lost its way. Originally conceived as a struggle to escape the West\'s direct political and economic control, it has become a catch-all idea, often used to perform contemporary \'morality\' or \'authenticity\'. In the process, it suffocates African thought, and denies African agency. Olúfemi Táíwò fiercely rejects the indiscriminate application of \'decolonization\' to everything from literature, language and philosophy to sociology, psychology and medicine. He argues that the decolonization industry, obsessed with exposing slights and cataloguing wrongs, is seriously harming scholarship on and in Africa. He finds decolonization as applied to culture intellectually unsound and wholly unrealistic, conflating modernity with coloniality, and groundlessly advocating an open-ended undoing of global society\'s foundations. Worst of all, today\'s movement attacks its own proclaimed cause: \'decolonizers\' themselves are disregarding, infantilizing and imposing values on contemporary African thinkers. This powerful, much-needed intervention questions whether today\'s \'decolonization\' truly serves African empowerment. Táíwò\'s is a bold challenge to all concerned for Africa\'s future: to resist sweeping moralities, and grant the respect due to African intellectuals as innovative adaptors, appropriators and synthesizers of ideas they have always seen as universally relevant. It\'s time to reclaim decolonization, within the constraints of what is measurable, achievable and desirable.





نظرات کاربران