ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A philosophy for the science of well-being

دانلود کتاب فلسفه ای برای علم بهزیستی

A philosophy for the science of well-being

مشخصات کتاب

A philosophy for the science of well-being

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780199300525, 9780199300518 
ناشر: Oxford University Press 
سال نشر: 2017 
تعداد صفحات: 249 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فلسفه ای برای علم بهزیستی: بهزیستی.، شادی.، کیفیت زندگی.، روانشناسی / روانشناسی کاربردی، خودیاری / رشد شخصی / عمومی، خودیاری / رشد شخصی / شادی، خودیاری / رشد شخصی / موفقیت



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 26


در صورت تبدیل فایل کتاب A philosophy for the science of well-being به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فلسفه ای برای علم بهزیستی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فلسفه ای برای علم بهزیستی

بهزیستی، شادی و کیفیت زندگی در حال حاضر از اهداف تحقیقات اجتماعی و پزشکی هستند. آیا این علم دانشی تولید می کند که به درستی در مورد رفاه باشد؟ چه نوع رفاه؟ تعریف و اندازه‌گیری این اشیاء بر فرضیاتی استوار است که تا حدی هنجاری، تا حدی تجربی و تا حدی عملی هستند و تنوع زیادی از تعاریف را بسته به پروژه و رشته ایجاد می‌کنند. این کتاب که از منظر فلسفه علم نوشته شده است، اصولی را برای تولید و تفسیر مسئولانه این دانش متنوع تدوین می کند. به طور سنتی، هدف فیلسوفان یک مفهوم واحد از رفاه و یک نظریه واحد در مورد آنچه شامل آن است بوده است. اما برای علم این هدف هم بعید و هم غیر ضروری است. در عوض، وعده و اعتبار علم به تمرکز آن بر رفاه انواع خاصی از افراد در زمینه های خاص بستگی دارد. با وجود استدلال‌های مشکوک، این رفاه زمینه‌ای را می‌توان به شیوه‌ای معتبر و معتبر اندازه‌گیری کرد - اما تنها در صورتی که دانشمندان روش‌های خود را گسترش دهند تا جایی برای ملاحظات هنجاری باز کنند و به طور عمومی و فراگیر به تعارض‌های مبتنی بر ارزش که به ناگزیر هنگام اندازه‌گیری به خوبی به وجود می‌آیند، بپردازند. -بودن پذیرفته شده است. علم بهزیستی می تواند به یکباره هنجاری، تجربی و عینی باشد، مشروط بر اینکه ارزش ها را با علم و علم را به ارزش ها ردیف کنیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Well-being, happiness and quality of life are now established objects of social and medical research. Does this science produce knowledge that is properly about well-being? What sort of well-being? The definition and measurement of these objects rest on assumptions that are partly normative, partly empirical and partly pragmatic, producing a great diversity of definitions depending on the project and the discipline. This book, written from the perspective of philosophy of science, formulates principles for the responsible production and interpretation of this diverse knowledge. Traditionally, philosophers' goal has been a single concept of well-being and a single theory about what it consists in. But for science this goal is both unlikely and unnecessary. Instead the promise and authority of the science depends on it focusing on the well-being of specific kinds of people in specific contexts. Skeptical arguments notwithstanding, this contextual well-being can be measured in a valid and credible way - but only if scientists broaden their methods to make room for normative considerations and address publicly and inclusively the value-based conflicts that inevitably arise when a measure of well-being is adopted. The science of well-being can be normative, empirical and objective all at once, provided that we line up values to science and science to values.



فهرست مطالب

Content: Cover
A Philosophy for the Science of Well-​Being
Copyright
Contents
Acknowledgements
Origins of the Chapters
Introduction: Fitting Science to Values and Values to Science
Part I Tools for Philosophy
1. Is There a Single Concept of Well-​Being?
2. Is There a Single Theory of Well-​Being?
3. How to Build a Theory: The Case of Child Well-​Being
Part II Tools for Science
4. Can the Science of Well-​Being Be Objective?
5. Is Well-​Being Measurable?
6. Psychometrics as Theory Avoidance
Afterword
Appendix A: An Introduction to Philosophy of Well-​Being Appendix B: Constructs of Well-​Being across SciencesWorks Cited
Index




نظرات کاربران