ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب A család együttélésének művészete

دانلود کتاب هنر همزیستی خانوادگی

A család együttélésének művészete

مشخصات کتاب

A család együttélésének művészete

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9630369117 
ناشر: Coincidencia Kft. 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 347 
زبان: Hungarian 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب A család együttélésének művészete به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب هنر همزیستی خانوادگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب هنر همزیستی خانوادگی

موضوع کتاب خانواده است: جایی که انسان در آن «ساخته می شود»، شخصیت او شکل می گیرد. ویرجینیا ساتیر تجربه خود را در کار با هزاران خانواده به دست آورده است و فضیلت استثنایی او این است که دانش حرفه ای او با تجربه زیسته انسانی غنی شده است. از نوشته های او تابیده می شود. او در کتابش محال بودن رفتار ما را با شوخ طبعی مسخره می کند و در عین حال تراژدی آن را حل می کند. گاهی با سوالاتش نکات دردناکی را لمس می کند که سوالات فراموش شده - سرکوب شده ما نیز هستند و با آنها انگیزه جدیدی به تغییر می دهد. فلسفه زندگی او به وضوح مثبت است: او به تغییر و امکان توسعه انسانی اعتقاد دارد. او درباره موضوعاتی می نویسد که بیشتر در مطالعات خشک و علمی با آن مواجه می شوند، اما ساتیر آنها را به خوانش های متحرک و متحرک تبدیل می کند.\n\nاو در مورد ارتباط بین عزت نفس ما و عملکرد خانواده، عادات ارتباطی ما، نقش های خانوادگی، ویژگی های خانواده ها در موقعیت های خاص، والدین، کودکی، انسانیت و همچنین جامعه و خانواده های آینده می نویسد. او همچنین تمرین‌های بی‌شماری را پیشنهاد می‌کند که می‌توان آنها را امتحان کرد، که بینش و درک را برای ما به ارمغان می‌آورد و به پیشرفت شخصی ما کمک می‌کند. ما همچنین می توانیم اعضای خانواده خود را در دادگاه مشارکت دهیم.\n\nخواننده کتابی روزمره و خارق العاده در دست دارد. پدیده‌های خانوادگی بی‌شماری که می‌توانیم درباره‌شان بخوانیم، روزمره هستند، و خرد، بینش روشن، بی‌نظیر و انسانیت عمیقی که نویسنده با آن تجارب خود را به ما - «خانواده بزرگ» خود - منتقل می‌کند، فوق‌العاده است.\n\nویرجینیا ساتیر (1916-1988) یکی از شخصیت های کاریزماتیک خانواده درمانی است که از اواسط دهه 1950 آغاز شد و نماینده برجسته و یکی از بنیانگذاران گرایشی است که به عنوان تجربی-انسان گرا شناخته می شود. او به خانواده نزدیکی از پیشگامان خانواده درمانی آمریکایی تعلق داشت. او در کتاب «کارگاه خانواده جدید» (که نسخه بسط یافته و اصلاح شده کارگاه خانواده است که در سال 1972 منتشر شد و به 12 زبان ترجمه شده است)، هم متخصصان و هم خوانندگان وسیع تری را مورد خطاب قرار می دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A könyv témája a család: az a hely, ahol az ember "készül", személyisége alakul. Virginia Satir több ezer családdal foglalkozva szerezte tapasztalatait, s kivételes erénye, hogy szakmai tudása átélt emberi tapasztalattá gazdagult. Ez sugárzik írásaiból. Könyvében kedves humorral fricskázza viselkedésünk képtelenségeit, s egyben fel is oldja tragikumát. Néha fájdalmas pontokat érint kérdéseivel, amelyek a mi elfeledett - elbujtatott kérdéseink is, s amelyekkel új lendületet ad a változáshoz. Életfilozófiája egyértelműen pozitív: hisz a változásban, az emberi fejlődés lehetőségében. Olyan témákról ír, amelyekkel leginkább száraz, tudományos tanulmányokban szoktunk találkozni, de Satir megmozgató-megindító olvasmányokká varázsolja ezeket. Ír önértékelésünk és családi működésmódunk összefüggéseiről, kommunikációs szokásainkról, családi szerepeinkről, speciális helyzetben lévő családok jellegzetességeiről, szülőségről, gyerekségről, emberségről, valamint a társadalomról és a jövő családjairól. Számtalan kipróbálható gyakorlatot is javasol, amelyek belátásokhoz, megértésekhez juttatnak bennünket, a személyes fejlődésünket segítik. A kisérletezésbe családtagjainkat is bevonhatjuk. Mindennapi és rendkivüli könyvet tart kezében az olvasó. Mindennapi az a számtalan családi jelenség, amelyről olvashatunk, s rendkívüli az a bölcsesség, tiszta, egyszeri éleslátás és mély emberség, amellyel a szerző tapasztalatait számunkra - "nagy családja" számára - átadja. Virginia Satir (1916-1988) az 1950-es évek középén induló családterápia karizmatikus személyiségei közé közé tartozik, aki a tapasztalati-humanisztikus néven ismert irányzat kimagasló képviselője és egyik megalapítója. A családterápia amerikai úttörőinek szűk családjához tartozott. Új családműhely című könyvében (mely az 1972-ben kiadott, 12 nyelvre lefordított Családműhely bővített, átdolgozott kiadása) szakemberekhez és a szélesebb olvasóközönséghez egyaránt szól.





نظرات کاربران