ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 歷史的覆轍:中俄革命之比較

دانلود کتاب 歷史的覆轍:中俄革命之比較

歷史的覆轍:中俄革命之比較

مشخصات کتاب

歷史的覆轍:中俄革命之比較

ویرایش: Hardcover 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789882370685 
ناشر: 香港中文大學出版社 
سال نشر: 2020 
تعداد صفحات: 438 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 122 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 4


در صورت تبدیل فایل کتاب 歷史的覆轍:中俄革命之比較 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 歷史的覆轍:中俄革命之比較 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 歷史的覆轍:中俄革命之比較

چین اکنون به دومین اقتصاد بزرگ جهان نزدیک شده است و باعث می شود که انقلاب چین موفق تر از روسیه به نظر برسد. با این حال، شباهت های زیادی بین انقلاب چین و روسیه وجود دارد. در واقع، انقلاب چین کپی انقلاب روسیه بود، تا اینکه مائوتسه تونگ متوجه شد که مدل انقلابی روسیه برای چین، یک کشور پرجمعیت جهان سوم، مناسب نیست. مائو تصمیم گرفت در مسیر انقلاب روسیه بیشتر و سریعتر از تغییر مدل انقلاب روسیه حرکت کند. \"جهش بزرگ به جلو\" چین در سال 1958 بسیار مخرب تر از تغییر چشمگیر سیاست اقتصادی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1929 بود. جهش بزرگ به جلو اهداف آرمانی داشت، اما همه پیامدهای ممکن را در نظر نگرفت. تنها پس از مرگ مائوتسه تونگ بود که چین شروع به گام نهادن در مسیر توسعه کرد – در واقع، این امر به مرگ مائوتسه تونگ نیز وابسته بود – یعنی تنها زمانی که چین به انقلاب خیانت کرد، چین شروع به توسعه اقتصادی کرد. مطالعه تطبیقی ​​اصلی بیانگو شباهت‌های بین انقلاب‌های چین و روسیه را برجسته می‌کند: بوروکراسی همه‌جانبه، دهقانان بیش از حد استثمار شده (که باعث دو تا از بدترین قحطی‌های قرن بیستم شد)، کنترل، سرکوب و اردوگاه‌های کار. نویسنده در پایان کتاب پس از مقایسه استالین و مائوتسه تونگ به رابطه آنها با لنین و مارکس می پردازد. نویسنده از قول لی شو مورخ نقل می کند: «در مورد انقلاب، اگر ممکن است، بهتر است که انقلاب نشود».


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

中國現在側身全球第二大經濟體,使中國革命顯得比俄國更成功。然而,中俄兩國革命多有相似之處。事實上,中國革命曾是俄國革命的翻版,直至毛澤東發覺俄國革命模式不適用於中國這樣一個人口眾多的第三世界國家。比起改變俄國革命模式,毛澤東決定在該模式的方向上走得更遠更快。和1929 年蘇聯的經濟政策大轉變相比,1958 年中國的「大躍進」破壞性強得多。「大躍進」有着理想主義的目標,但並未全盤考慮所有可能的後果。只有在毛澤東死後,中國才開始走上發展的道路─其實也有賴於毛澤東之死─即只有當中國背叛革命之時,才開始經濟發展。 畢仰高的原創比較研究強調了中俄兩國革命的相似之處:擁有無上權力的官僚體制、被過度剝削的農民(由此觸發了二十世紀兩次最嚴重的饑荒)、對作家和藝術家的控制、鎮壓與勞改營。本書的最後,作者在比較了斯大林與毛澤東之後,討論了他們和列寧、馬克思的關係。作者引用歷史學家黎澍的話:「革命這事,若有可能,頂好還是不革。」



فهرست مطالب

目錄
陳永發:導讀——毛澤東和他的社會主義烏托邦
白吉爾:前言
致謝
導言
第一章 落后者
第二章 迎頭趕上
第三章 政治
第四章 農民
第五章 饑荒
第六章 官僚體系
第七章 文化
第八章 古拉格與勞改營
第九章 獨裁者
結論
附錄 延安整風,1942—1943
注釋
參考著作




نظرات کاربران