ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 民族主義與近代中日關係 「民族國家」、「邊疆」與歷史認識

دانلود کتاب ملی گرایی و روابط مدرن چین و ژاپن "دولت ملی"، "مرزی" و درک تاریخی

民族主義與近代中日關係 「民族國家」、「邊疆」與歷史認識

مشخصات کتاب

民族主義與近代中日關係 「民族國家」、「邊疆」與歷史認識

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789629966867 
ناشر: 香港中文大學出版社 
سال نشر: 2015 
تعداد صفحات: 425 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 31 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب 民族主義與近代中日關係 「民族國家」、「邊疆」與歷史認識 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ملی گرایی و روابط مدرن چین و ژاپن "دولت ملی"، "مرزی" و درک تاریخی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ملی گرایی و روابط مدرن چین و ژاپن "دولت ملی"، "مرزی" و درک تاریخی

مبادلات مدرن بین چین و ژاپن سابقه برخورد و نبرد بین ملی گرایی و منافع ملی دو کشور است. چرا چین شکلی را انتخاب کرد که کاملاً مخالف تفکر سنتی «تیانشیا» است و مرزهای کشور را با توجه به گستره «قومیت ها» مشخص می کند؟ برای پاسخ به این سوال باید بپذیریم که به این دلیل است که چین نفوذ قوی تفکر دولتی مدرن ژاپن را پذیرفته است که ادعا می کند یک دولت ملی واحد است. نویسنده این کتاب به منظور احترام به حقایق تاریخی، از تعداد زیادی از مطالب اصلی ژاپنی مانند آرشیو دولت ژاپن، وزارت امور خارجه و وزارت ارتش برای بررسی رابطه بین ملت چین و ارتش استفاده کرده است. مسائل مرزی و ژاپن\r\n\r\n \r\n\r\nنقد کتاب / توصیه\r\n\r\nپروفسور وانگ که اشاره کرد که ژاپن مدرن نقش های متعددی را به عنوان دوست، معلم و دشمن چین ایفا کرد و باید به تأثیر ژاپن در مطالعه تاریخ فکری مدرن چین توجه ویژه ای داشت. وی به ویژه تأکید کرد که ایده ژاپن مدرن درباره «دولت واحد»، افشاگری‌ها، مشکلات و مشکلات مختلفی را برای چین به ارمغان آورده است، چینی که هم گروه‌های قومی منچو، مغولی، هویی، تبتی، هان و میائو را از یک امپراتوری سنتی تشکیل می‌دهند. به یک دولت مدرن که به نوبه خود ژاپن را نیز تحت تاثیر قرار داده است.سیاست، درک و درک چین. نویسنده سال ها در محافل دانشگاهی ژاپن بوده و با تاریخ و ادبیات مدرن ژاپن آشنایی کامل دارد، این دیدگاه مشاهده بسیار مهم است و بحث در مورد کشور، مرزها و مسائل قومی نیز کاملاً روشنگر است.\r\n──Ge Zhaoguang (رئیس موسسه ادبیات و تاریخ دانشگاه فودان)\r\n\r\nچین و ژاپن، دو قدرت آسیایی، روابط پرنوسانی دارند.در سال‌های اخیر، اختلافات بر سر حاکمیت ارضی باعث تقابل شدید شده است. اگرچه چین و ژاپن بارها در روابط استراتژیک با هم رقابت کرده اند، اما این دو جهان بینی و ناسیونالیسم در اصل منشأ زیادی داشتند. چین مدرن تجربه اصلاحات را از میجی ژاپن کپی کرد. این کشور نه تنها فناوری مدرن را معرفی کرد، بلکه ایده \"دولت واحد\" را نیز از آن تقلید کرد، آگاهی \"مرز\" چین را تغییر داد و بر روند ساخت و ساز ملی تأثیر گذاشت و منجر به غیرمنتظره شد. اثراتی که تا امروز ادامه دارد. پروفسور وانگ که بر توسعه و نفوذ ناسیونالیسم در دو کشور تمرکز دارد، که بخشی ضروری از مطالعات معاصر آسیای شرقی است.\r\n──شن Xuhui (دانشیار، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه چینی هنگ کنگ)


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

中日的近代交往,是一段兩國民族主義和民族國家利益相衝撞、相廝殺的歷史。中國為何選擇了一條與傳統「天下」思想截然相反、按照「民族」的範圍確定國家疆界的形式?要想回答這個問題,不得不承認是因為中國接受了自稱為單一民族國家的日本的近代國家思想的強烈影響所致。為了尊重歷史事實,本書作者使用了當年日本政府、外務省、陸軍省檔案等大量日文原始資料,以探討中國民族和邊疆問題與日本的關係。 書評 / 推薦 王柯教授指出近代日本之於中國兼有朋友、老師和敵人多重角色,在近代中國思想史研究中,應當格外重視日本的影響。他特別強調,近代日本「單一民族國家」的思想給兼有滿蒙回藏漢苗多民族的中國從傳統帝國到現代國家轉型,帶來了種種啟示、問題和麻煩,反過來也影響了日本對中國的政策、理解和觀感。作者在日本學界多年,對近代日本歷史和文獻非常熟悉,這一觀察角度十分重要,有關國家、邊疆和民族問題的討論,也相當有啟迪意義。 ──葛兆光(復旦大學文史研究院院長) 中國和日本這兩個亞洲強國,關係陰晴不定,近年更因為領土主權爭議鬧得不可開交,對立意味濃烈。雖然中日在戰略關係上屢有競爭,但兩者世界觀及民族主義原來擁有極大淵源。近代中國向明治日本求師複製改革經驗,不但引進現代科技,而且從中模仿「單一民族國家」思想,改變中國的「邊疆」意識、影響國家建設過程,造成始料不及的效果,延續至今。王柯教授聚焦探討兩國民族主義觀的發展及其影響,是當代東亞研究不可或缺的一環。 ──沈旭暉(香港中文大學社會科學院副教授)





نظرات کاربران