ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 明清社會史論

دانلود کتاب 明清社會史論

明清社會史論

مشخصات کتاب

明清社會史論

دسته بندی: تاریخ
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: 現代名著譯叢 
ISBN (شابک) : 9789570842142 
ناشر: 聯經出版事業股份有限公司 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 468 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 55 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب 明清社會史論 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 明清社會史論 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 明清社會史論

در دهه‌های 1950 و 1960، هی بینگدی خود را وقف مسائل جمعیت، ساختار اجتماعی و تحرک طبقات اجتماعی در چین امپراتوری تحت سلسله‌های مینگ و چینگ کرد. دوره سلسله های مینگ و چینگ شاهکار تاریخی شکل گیری اجتماعی و تحرک طبقاتی.\r\nنویسنده، هی بینگدی، اولین محققی است که از تعداد زیادی از نزدیک به صد نوع سوابق ثبت نام جینشی در سلسله های مینگ و چینگ، تاریخ سه نسل جینشی، تاریخ جینشی در همان سال و تاریخچه سه نسل چندین نامزد و دانش آموزان ادای احترام ویژه در اواخر سلسله چینگ. این دسته از داده های آماری نصف النهار \"در تاریخ اجتماعی سلسله های مینگ و چینگ\" را تشکیل می دهد که به طور سیستماتیک تحرک اجتماعی ناشی از مشاغل سطح پایین، سطح متوسط ​​و سطح بالا را بین سلسله های مینگ و چینگ نشان می دهد. او بینگدی در مجموع حدود 40000 مورد از جینشی و ادای احترام را تجزیه و تحلیل کرد و دریافت که نسبت سه نسل از اجداد این افراد حتی تا 40 درصد افراد عادی است، بنابراین، او معتقد بود که چین تحرک اجتماعی بالایی دارد. در طول سلسله های مینگ و چینگ، وضعیت انگلستان در قرن هجدهم بسیار پیشی گرفت.\r\nاز سوی دیگر، هه بینگدی در «تاریخ اجتماعی سلسله‌های مینگ و چینگ» از مطالب تاریخی زیادی مانند قوانین دولتی، وقایع نگاری‌های محلی، زندگی‌نامه‌ها، نسب‌شناسی، رمان‌های اجتماعی و آثاری در مورد جامعه و امور خانواده معاصر استفاده کرده است. و غیره که گستره تحقیق این کتاب را تشکیل می دهند. «تاریخ اجتماعی سلسله‌های مینگ و چینگ» وضعیت در حال تغییر افراد و خانواده‌ها، عوامل نهادینه‌شده و غیر نهادینه‌شده تحرک اجتماعی، و مفاهیم و اسطوره‌های اجتماعی خاص را بررسی می‌کند. علاوه بر مشاهده تحرک اجتماعی از معاینات امپراتوری در سلسله‌های مینگ و چینگ، هی بینگدی همچنین در مورد اینکه چگونه سیستم اهدایی که در اواخر سلسله چینگ به‌طور گسترده اجرا شد، ثروتمندان و نجیب‌ها را به هم مرتبط کرد و نفوذ آن قوی‌تر شد، بحث کرد. تحرک رو به بالا مردم عادی تا حد زیادی کاهش یافت. در عین حال، ه بینگدی نه تنها به تحرک رو به بالا می پردازد، بلکه در کتاب به تحرک نزولی و علل آن نیز می پردازد.«تاریخ اجتماعی مینگ و کینگ» همچنین دارای فصل ویژه ای است که در مورد جریان افقی و افقی دانشمندان، کشاورزان، تجار بحث می کند. ، صنعتگران نظامی و غیرنظامی، و تفاوت های منطقه ای در تحرک اجتماعی را مورد بحث قرار می دهد.\r\n«درباره تاریخ اجتماعی سلسله‌های مینگ و چینگ» بر اساس تعداد زیادی نمونه، تحرک اجتماعی در سلسله‌های مینگ و چینگ را مورد بحث قرار می‌دهد و به عنوان جامع‌ترین شاهکار کلاسیک شناخته می‌شود که بررسی‌های امپراتوری و تحرک اجتماعی را مورد بحث قرار می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

二十世紀五、六〇年代,何炳棣致力於明、清兩朝帝制中國的人口問題、社會結構及階層間的上下流動,《明清社會史論》即是他探索明、清五百多年間中國社會組成及階層流動的歷史鉅作。 作者何炳棣是第一位大量運用近百種明清兩代的進士登科錄,進士三代履歷,進士同年齒錄和晚清若干舉人和特種貢生的三代履歷等鮮為人注意的科舉史料的學者。這批量化的統計資料構成了《明清社會史論》的經線,有系統地呈現明清兩代間,初階、中階和高階舉業所造成的社會流動。何炳棣分析了進士及舉貢共約四萬個案例,發現這些人祖上三代為布衣出身的比例很高,甚至高達百分之四十以上,因此他認為明清時期中國具有高度的社會流動性,遠遠超過英國十八世紀的情形。 另一方面,何炳棣在《明清社會史論》一書裡運用大量的史料,如政府律令、方志、傳記、家譜、社會小說和觀察當代社會與家庭事務的著作等,構成了本書研究的緯線。《明清社會史論》探討了個人與家庭的地位轉移、社會流動的制度化和非制度化因素,以及某些社會概念與迷思。除了從明清科舉觀察社會流動外,何炳棣也討論了清代晚期所廣泛施行的捐納制度,如何使富與貴緊密結合,且影響力量趨強;造成平民向上流動機會大減。同時,何炳棣在書中不但處理向上流動,也討論向下流動及其導因,《明清社會史論》亦有專章討論士農工商、軍民匠灶的橫向水平流動,並論及社會流動的地域差異。 《明清社會史論》討論明清社會流動,根據的樣本數量極多,被譽為討論科舉與社會流動最全面的一部經典鉅著。





نظرات کاربران