دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: 艾德加·莫兰 , Edgar Morin , 阎素伟 سری: 社会理论译丛 ISBN (شابک) : 9787208036802 ناشر: 上海人民出版社 سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 489 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 社会学思考 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تفکر جامعه شناختی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به طور جامع شرایط جامعهشناس شدن، چگونگی پرورش آگاهی جامعهشناختی، دیدگاههای چند بعدی و تسلط بر روشهای غنی پژوهشی جامعهشناختی را در مواجهه با ظواهر مختلف اجتماعی بیان میکند. بازه زمانی نگارش نویسنده بسیار زیاد است، در این دوره، توسعه و بیماری های جامعه غربی - پیدایش دولت رفاه، شکل گیری فرهنگ توده ای، محبوبیت آهنگ های مردمی، رواج ماشین ها و تلویزیون ها، نوسازی شهرهای کوچک، بیماری های شهری و... و زوال اکولوژی نیز به طور کامل نمود پیدا می کند و به همین دلیل نویسنده به تشخیص های جامعه شناختی فراوانی بر آن پرداخته، اشیاء جامعه شناختی و روش های تحقیق قبلی را بازتاب و نقد کرده و خود را مطرح می کند. مناظر منحصر به فرد خود\r\n\r\nاین کتاب شامل دهها مقاله جامعهشناختی منتشر شده و منتشرنشده توسط آقای موران از اوایل دهه 1950 تا پایان دهه 1980 است که بر اساس موضوعات مختلف در قالب کتاب تنظیم شده است. به طور دقیق باید گفت که این کتاب یک مقاله دانشگاهی در مورد جامعه شناسی است که از فلسفه شروع می شود.
本书全面概述了成为社会学家的条件,面对种种社会表象,应如何培养自己的社会学意识、多维视角,掌握丰富的社会学研究方法等。作者写作的时间跨度很大,在这段时间里,西方社会的发达和弊病——福利国家的出现、大众文化的形成、流行歌曲的风行、汽车和电视的普及、小城镇的现代化、城市病和生态的恶化等也充分地表现出 来,为此,作者对其作了诸多社会学诊断,并对以往的社会学对象和研究方法作了反思和批判,提出了自己独特的见解。 这部书收入了莫兰先生50年代初起至80年代末的数十篇发表过和没有发表过的围绕社会学的论文,按不同论题编排成书。准确地说,这部书应该说是一部从哲学出发的社会学学术随笔。