ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 施善與教化:明清的慈善組織

دانلود کتاب 施善與教化:明清的慈善組織

施善與教化:明清的慈善組織

مشخصات کتاب

施善與教化:明清的慈善組織

دسته بندی: تاریخ
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9570816902 
ناشر: 聯經出版事業股份有限公司 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 390 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 30 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب 施善與教化:明清的慈善組織 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 施善與教化:明清的慈善組織 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 施善與教化:明清的慈善組織

شانهویی و شانتانگ پدیده‌های جدیدی در سلسله‌های مینگ و چینگ بودند. آنها نه به گروه‌های مذهبی تعلق داشتند و نه به خانواده خاصی تعلق داشتند. آنها مؤسسات خیریه بلندمدتی بودند که توسط اشراف و تاجران محلی تأمین مالی و مدیریت می‌شدند. این سازمان های خیریه در اواخر قرن شانزدهم در سلسله مینگ شکوفا شدند، در سلسله چینگ غالب شدند و حتی در اوایل جمهوری چین، بسیاری از سازمان های خیریه سنتی هنوز فعال بودند. تمرکز پژوهشی این کتاب بر تاریخ است. قبل از اواسط قرن نوزدهم. آنها در سراسر کشور پراکنده شدند، طبق تواریخ مختلف سلسله چینگ، تقریباً هر استان کشور آنها را دارد، این یک پدیده بسیار رایج در سلسله چینگ است، اهمیت و اهمیت اجتماعی آن را نمی توان نادیده گرفت. این یک پدیده اجتماعی ساده و جدید نیست که عوامل فرهنگی پیچیده و مشخصی در آن نفوذ کرده باشد، ما باید این پدیده را نه تنها از منظر عینی اجتماعی-اقتصادی برای کشف علل بشردوستی، بلکه از جنبه ذهنی تحلیل کارکرد، کاملاً درک کنیم. و ماهیت شانتانگ ها از زاویه تحلیل، تا درک عمیقی از فرهنگ اجتماعی سلسله های مینگ و چینگ به دست آوریم. از این رو، یکی از موضوعاتی که در این کتاب مورد بررسی قرار می گیرد، نگاهی به رابطه بین تغییرات اجتماعی و اقتصادی و تغییرات ارزشی در طول تاریخچه توسعه موسسات خیریه غیردولتی است؛ موضوع دیگر، موضوع حوزه عمومی است و بررسی کنید که آیا چین سنت «دولت رفاه» دارد یا خیر.\r\nاین کتاب علاوه بر ردیابی ریشه‌های سازمان‌های خیریه در سلسله‌های مینگ و چینگ، و تشریح انواع سازمانی و فعالیت‌های اصلی آنها، به بررسی رابطه بین این پدیده جدید تاریخی و توسعه اجتماعی، اقتصادی و ایدئولوژیک در سلسله‌های مینگ و چینگ نیز می‌پردازد. امیدوارم بتوانم رابطه زنده تری بین سلسله های مینگ و چینگ ترسیم کنم و مفهوم کلیشه ای جامعه سنتی چین را اصلاح کنم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

善會及善堂是明清社會的新現象,它們不屬宗教團體,也不屬某一家族,而是由地方士紳商人等集資、管理的長期慈善機構。這些慈善組織興於十六世紀末期的明代,盛行於清代,甚至民初仍有不少傳統善堂仍在運作,本書研究重點則在十九世紀中期以前的歷史。它們遍布全國,由清代各方志看來,幾乎全國各省均有,是清代一個非常普遍的現象,其重要性及社會意義是不容忽視的。這並不是一個簡單的社會新現象,其中滲透了複雜而具體的文化因素,我們必須全面地了解此現象,不但從客觀的社會經濟角度去探索善堂的成因,也要從施善者的主觀角度去分析善堂的功能與性質,從而深入了解明清時代的社會文化。因此本書所要探討的問題之一,就是透過民間慈善組織發展的歷史,看社會經濟改變與價值改變的關係;另一課題是公共範圍的問題,並探討中國有無「福利國家」的傳統。 本書除追溯明清慈善組織的淵源,描述其組織型態、主要活動外,並探索這個新歷史現象與明清社會經濟及思想發展的關係。希望為明清社會描繪一幅較活潑的關係,糾正一般人對中國傳統社會的刻板概念。





نظرات کاربران