دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 李德龙
سری:
ISBN (شابک) : 760010881X, 9787600108817
ناشر: 中央民族大学出版社
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 287
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 35 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 敦煌文献与佛教研究 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 敦煌文献与佛教研究 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تصویر: 16 کارمند معبد خطی، که قوانین قدیمی را رعایت می کنند، مجاز نیستند (جای خالی زیر). در ظاهر، این سند نشان می دهد که افراد ساکن باید به صومعه وابسته باشند و وضعیت آنها باید موروثی باشد. چرا که اگر چنین پدیدهای رخ نمیدهد، چرا چنین ابزاری منتشر میشود؟ اگر این پدیده اتفاق نمی افتاد، نیازی به ممنوعیت اکیدا ازدواج بین افراد مقیم و افراد سکولار در سند نبود و نیازی به تلاش برای حفظ رابطه دلبستگی افراد مقیم به معبد نبود. علاوه بر این، با قضاوت از تغییرات وضعیت اقتصادی مردم ساکن، در واقع برخی از افراد ساکن هستند که شرایط جدا شدن از صومعه و مستقل شدن را دارند. در بالا، ما بر تجزیه و تحلیل جمعیت وابسته معابد دونهوانگ تمرکز کردهایم. در سرزمین اصلی، جمعیت وابسته اصلی معابد همچنان سهگانه و بردگان هستند. زمانی که امپراتور ووزونگ از سلسله تانگ بودا را در هویچانگ ویران کرد، 265000 راهبه و راهبه در کشور وجود داشت و 150000 برده و خدمتکار وجود داشت، می توان دریافت که بردگان و کنیزان تعداد و نسبت زیادی از جمعیت وابسته به معبد را تشکیل می دادند. در این زمان، بردگان و خدمتکاران معبد در داخل کشور، در مقایسه با وضعیت بردگان معبد در اوایل سلسله تانگ، وضعیت بردگان معبد نیز بهبود یافته است و عملکرد این است که بردگان معبد اجازه ندارند لی تی، که زمانی فرماندار پنگژو بود، \"خریدن خدمتکاران معبد لانگ ژو در این ایالت به عنوان یک پرستار خیس غیرقانونی است و به تاریخ فرماندار تنزل یافته است\"②. پس از بودا، تعداد زیادی معبد بردگان مستقیماً به عنوان افراد خیرخواه آزاد می شدند که مستقیماً بر سیستم جمعیت وابسته معبد تأثیر می گذاشت که به ناچار منجر به تغییر وضعیت جمعیت وابسته می شود.در معابد داخلی نیز جمعیت وابسته به صورت قراردادهای اجاره ای است. دهقانان به اصطلاح وابسته که زمین های صومعه را اجاره می کنند، احتمالاً تفاوت چندانی با مستأجران سکولار ندارند، با این تفاوت که آنچه اجاره می دهند زمین صومعه است در حالی که سایر مستاجران زمین را از اربابان فئودال سکولار اجاره می کنند، بنابراین وضعیت آنها نیز باید همان باشد. در مورد مستأجران زمین سکولار. دهقانان عمومی نیز همین گونه هستند. وضعیت دانهوانگ و روند وابستگی شخصی کل جامعه در اواخر سلسله تانگ بسیار آرام شده است که می توان ثابت کرد.
插图:16行寺料役,自守旧例,不许(以下空白)。这件文书表面看来,表明的是常住百姓必须依附于寺院,身份地位必须世袭的状况,但透过其表面现象看,这件文书正是实际生活中由于常住百姓经济地位的上升,已有常住百姓脱离寺院依附关系的表现。因为如果没有这种现象发生的话,又何必发布这样的文书呢?如果没有这种现象发生,文书中也无须严格禁止常住百姓与世俗百姓通婚,无须极力维护寺院常住百姓对寺院的依附关系了。另外,从常住百姓的经济地位变化上来看,也确实有一些常住百姓具备了脱离寺院而独立的条件。以上我们重点分析了敦煌寺院依附人口的状况,在内地,寺院的主要依附人口依然是部曲、奴婢。唐武宗会昌毁佛时,全国曾“籍僧尼为民二十六万五千人,奴婢十五万人④。可见奴婢在寺院依附人口中所占数量和比例之大。这时内地的寺院奴婢,比唐前期的寺奴婢的地位也有了提高,其表现就是寺奴婢不许买卖。曾任彭州刺史的李铁,“买本州龙兴寺婢为乳母,违法,贬随州长史”②。武宗灭佛后,直接放大量的寺奴婢为良人百姓,更直接冲击了寺院的依附人口制度,必然会引起依附人口地位的变化。在内地寺院,依附人口除寺院奴婢之外,以租佃契约形式租种寺院土地的所谓依附农民,恐怕已与世俗租佃者没有多大差别,只不过他们租佃的是寺院的土地而其他佃农租佃的是世俗封建主的土地而已,因而他们的地位也应与一般农民相同。敦煌的情况和唐后期整个社会人身依附关系大为松弛的趋势,可为其佐证。