دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: (日)丸山真男
سری: 学术前沿
ISBN (شابک) : 7108031493, 9787108031495
ناشر: 生活·读书·新知三联书店
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 158
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 26 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 日本的思想 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 日本的思想 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نشانک بارگیری شده است.\nبرای نحوه ایجاد نشانک، لطفاً با yjyouaremysunshine@163.com تماس بگیرید\nکاملاً رایگان است\n\n"اندیشه ژاپنی" اثری کلاسیک از ماسائو مارویاما است. این کتاب تحلیل عمیقی از موضوعات عمده مختلف در تاریخ فکری مدرن ژاپن، مانند نظام امپراتوری، ماهیت ترکیبی اندیشه، سنت و مدرنیزاسیون، انقلاب و غیره انجام می دهد و آن را از منظری وسیع از کل روشنفکر ژاپنی مورد بحث قرار می دهد. تاریخ، خلاصه کردن برخی از ویژگی های ساختاری تفکر ژاپنی مرجع مهمی برای درک ما از تفکر و ارزش های ژاپنی است.
书签已装载,\n书签制作方法请找 yjyouaremysunshine@163.com\n完全免费\n\n《日本的思想》是丸山真男的经典名篇。它对日本近代思想史上的各种重大问题,如天皇制、思想的杂居性、传统与现代化、革命……等进行了深入的剖析,并放到整个日本思想史的广阔视野下来讨论,概括出日本思想的一些结构性特征,对我们了解日本的思考方式和价值观提供了重要参考。
封面\n书名\n版权\n前言\n目录\n《日本的思想》译文凡例\n中译本《日本的思想》序文(平石直昭)\n前言\n日本思想史的概括性研究为何贫乏\n日本缺乏思想的坐标轴\n自我认识的意义\n所谓“传统”思想与“外来”思想\n开国的意义所在\n一\n 无构造的“传统”(一)—思想继起的方式\n 无构造的“传统”(二)—思想受容的方式\n 倒逆语与反义语的功能转换\n 意识形态揭露的早熟性登场\n 作为无构造传统原型的固有信仰\n 思想评价上的“进化论”\n二\n 作为近代日本机轴的“国体”的创立\n “国体”中臣民的无限责任\n “国体”对精神内部的渗透性\n三\n 天皇制下的无责任体系\n 明治宪法体制中的最终判定权问题\n 对作为虚构的制度及其局限性的自觉认识\n 近代日本的制度和共同体\n 合理化的下降和共同体心情的上升\n 制度化的进展与“人情”的矛盾\n四\n 两种思考方式的对立\n 实感信仰的问题\n 日本的马克思主义在思想史上的意义\n 理论信仰的产生\n 理论的无限责任与无责任\n结语\n译后记(刘岳兵)\n跋(区建英)\n附录:丸山真男相关论著三篇\n一、关于思想史的思考方法—类型、范围、对象\n二、幕末维新的知识分子\n三、福泽、内村、天心—欧化与近代日本的知识分子