ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 西藏問题 : 民國政府的邊疆與民族政治 (1928-1949)

دانلود کتاب مسئله تبت: سیاست مرزی و قومی جمهوری چین (1928-1949)

西藏問题 : 民國政府的邊疆與民族政治 (1928-1949)

مشخصات کتاب

西藏問题 : 民國政府的邊疆與民族政治 (1928-1949)

ویرایش: Di 1 ban. 
نویسندگان:   
سری: 邊疆問題研究 
ISBN (شابک) : 9789629968212, 9629968215 
ناشر: 香港中文大學出版社 
سال نشر: 2018 
تعداد صفحات: 322 
زبان: Chinese, English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 86 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب مسئله تبت: سیاست مرزی و قومی جمهوری چین (1928-1949): چین -- روابط خارجی -- 1912-1949، منطقه خودمختار تبت (چین) -- روابط -- چین، چین -- روابط -- چین -- منطقه خودمختار تبت، چین -- سیاست و دولت -- قرن 20، تبت خودمختار منطقه (چین) -- تاریخ، منطقه خودمختار تبت (چین) -- سیاست و دولت، منطقه خودمختار تبت (چین) -- تاریخ -- منابع، روابط دیپلماتیک، روابط بین الملل، سیاست و دولت، چین، چین -- تبت خودمختار منطقه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب 西藏問题 : 民國政府的邊疆與民族政治 (1928-1949) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مسئله تبت: سیاست مرزی و قومی جمهوری چین (1928-1949) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب مسئله تبت: سیاست مرزی و قومی جمهوری چین (1928-1949)

این کتاب یک تک نگاری مهم با اهمیتی نوآورانه در زمینه مطالعات مرزی چین است و در سال 2007 برای بهترین کتاب در بخش علوم انسانی کنفرانس بین المللی محققان آسیایی (ICAS) در فهرست نهایی قرار گرفت. در این کتاب، پروفسور لین شیائوتینگ به بررسی تعامل بین دولت جمهوری چین و نیروهای سیاسی محلی در مناطق مرزی غربی می پردازد و آشکار می کند که رژیم کومینتانگ دستورات دولت مرکزی را اتخاذ کرده است که در مراحل مختلف تاریخی وجود نداشته است. مانند قبل و بعد از جنگ ضد ژاپن و در طول جنگ داخلی بین KMT و حزب کمونیست، نفوذ و نفوذ، به جنوب غربی چین و مناطق داخلی آسیای مرکزی از جمله تبت نفوذ کرد و به تدریج متوجه ساخت کشورها در این مناطق شد. مناطق. به نظر نگارنده، موضوع به اصطلاح «مرز» دولت کومینتانگ کاملاً موضوع «مشکل مرزی» به رسمیت شناخته شده سنتی نیست که دائماً در یک دولت مرکزی نفوذ می کند، و نه کاملاً ناسیونالیسم ناشی از ایدئولوژی انقلاب ملی است. مسائل مربوط به سیاست قومی برعکس، رژیم کومینتانگ که اساساً یک رژیم محلی با دستورات و نفوذ سیاسی محدود است، اما مدعی نمایندگی کل چین است، در دوران مدرن با موضوع «حاکمیت» در تبت و سایر مناطق مرزی مواجه شد و بیشتر بر آن تکیه کرد. همكاري سياسي، سخنان تبليغاتي، با اين حال، اين نوع سخنراني سياسي تاكنون گسترش يافته و تاكنون تاثير عميقي بر مفاهيم كلي سياست دولت و عموم مردم پس از 1949 گذاشته است. این کتاب برای مردم امروزی برای درک رابطه چین و تبت در گذشته و حال ارزش بالایی دارد. ~~~~~~~~~~~~~ \"محافل دانشگاهی توجه زیادی به سیاست CCP در قبال تبت پس از سال 1949 کرده اند ، اما آنها به ندرت اقدامات انجام شده توسط دولت ملی گرایان علیه تبت را در جمهوری چین مورد تجزیه و تحلیل قرار داده اند مبارزه فقهی برای حاکمیت تبت و استفاده از ابزارهای مختلف مصلحتی برای حفظ رابطه، هیچ صحنه ای وجود نخواهد داشت که دولت مرکزی خلق تبت را پس از سال 1949 در قلمرو جمهوری خلق چین قرار دهد. به محض اینکه دکتر لین شیائوتینگ تحقیقات در مورد تبت در جمهوری چین منتشر شد، نقص بزرگی را در دنیای آکادمیک جبران می‌کند، اکنون به زبان چینی بازنشر شده است و آرشیوهای محکم و مطالب تاریخی، استدلال‌های دقیق و روایت‌های جالب آن هنوز در میان آثار مشابه برجسته است. ─لیو ژیائویوان (دیوید. پروفسور دانشگاه مطالعات آسیای شرقی) \"کتاب بینش آمیز و غنی تاریخی هسیائو تینگ لین مبارزه مداوم بین دولت ملی گرا و تبت مستقل واقعی را از \"حاکمیت تصوری\" تا دولت سازی توصیف می کند. لین شیائوتینگ با مقایسه با سین‌کیانگ و مغولستان، تاریخ روابط بین چین مدرن و مرزهای وسیع آن را تغییر داد. این کمک منحصر به فرد و قانع کننده ای به درک ما از شکل گیری چین امروزی می کند. \"- جاناتان. جاناتان لیپمن (جاناتان لیپمن، استاد تاریخ، کالج علوم و هنرهای مونت هولیوک، ایالات متحده آمریکا) \"این کتاب موضوعی بسیار مهم را مورد بحث قرار می دهد که پیچیدگی سیاست گذاری مرزی چین را نشان می دهد. بازنگری قدرتمند روابط با تبت، ذاتی دولت کومین تانگ مفهوم تبت به عنوان یک مهاجم قدرتمند در این کتاب مورد بررسی مجدد و تصحیح قرار گرفته است.\" ─ وو. پیشانی. اورادین اردن بولاگ، استاد گروه انسان شناسی اجتماعی، دانشگاه کمبریج، انگلستان


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

本書是中國邊疆研究領域具有開創性意義的重要專著,曾入圍2007 年國際亞洲學者研究大會(ICAS)人文類最佳圖書獎。在這部書中,林孝庭教授通過深入探討民國政府與西部邊陲地方政治勢力的互動關係,揭示了國民黨政權在對日抗戰前後與國共內戰期間等不同歷史階段,把原本幾乎不存在的中央政令與影響力,滲入包括西藏在內的中國西南與中亞內陸地區,逐步實現在這些地區的國家建構。 在作者看來,國民黨政府所謂的「邊疆」議題,並非全然是傳統上所認知的那種對一個中央政權不斷帶來侵擾的「邊患」議題,亦非完全是國民革命意識形態驅使下民族主義式的「族群政治」議題。相反的,一個本質上屬於地方性政權,政令與影響力皆有限,卻宣稱代表全中國的國民黨政權,面對近代西藏和其他邊疆地區的「主權」問題,靠的更多的是政治上與宣傳上的修辭,然而此種政治修辭流佈如此之廣、影響如此之遠,對1949 年以後上至國家政策,下至普通民眾的一般觀念都產生了深刻的影響。這本書對今人理解過去和現在的漢藏關係,有?相當高的價值。 ~~~~~~~~~~~~~ 「學界對1949 年以後中共的對藏政策關注頗深,但對民國時期國民政府針對西藏的舉措少有剖析。殊不知若無國民政府在外交和法理上對西藏主權的苦爭,並以各種權宜手段維繫關係,就不會有1949 年以後中央人民政府將西藏納入中華人民共和國版圖的一幕。林孝庭博士對民國時期西藏問題的研究甫一問世,即彌補了學界的一大缺憾。現在又以中文再版,其紮實的檔案史料、嚴謹的立論、饒有趣味的敘述,在同類著作中依然堪稱翹楚。」 ─劉曉原(美國弗吉尼亞大學大衛.迪恩東亞研究講座教授) 「林孝庭這本充滿洞見、史料豐富的著作描述了國民黨政府與事實上擁有獨立狀態的西藏之間從「想像的主權」到國家建構的不斷努力嘗試。通過與新疆和蒙古的對比,林孝庭重塑了近代中國與其廣袤邊疆的關係史。這對我們理解今天中國的形成有?獨特的、令人注目的貢獻。」 ─喬納森.李普曼(Jonathan Lipman,美國曼荷蓮女子文理學院歷史系教授) 「這本書討論的是一個展示中國邊疆政策制定複雜性的至關重要的話題。本書提供了關於二十世紀上半葉中國與西藏間關係的有力修正,國民黨政府對於西藏是強勢入侵者的固有觀念在這本書中得到重新審視和更正。」 ─烏.額.寶力格(Uradyn Erden Bulag,英國劍橋大學社會人類學系教授)





نظرات کاربران