ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب 马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785)

دانلود کتاب 马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785)

马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785)

مشخصات کتاب

马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785)

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: 海外中国研究丛书 
ISBN (شابک) : 9787214233400 
ناشر: 江苏人民出版社 
سال نشر: 2019 
تعداد صفحات: 403 
زبان: Chinese 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 36,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب 马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب 马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب 马背上的朝廷: 巡幸与清朝统治的建构(1680—1785)



از سال‌های 16 تا 49 سلطنت کیان‌لونگ (1751-1784)، امپراتور کیان‌لونگ شش تور جنوبی انجام داد و بین پکن و جیانگ‌نان سفر کرد. امپراتور مانچو و همراهانش به اعماق غنی ترین و مهم ترین مناطق امپراتوری رفتند و نمایش های سیاسی را به صحنه بردند که چند ماه به طول انجامید.

\r\n

این کتاب عمدتاً رابطه بین هسته امپراتوری و جیانگ نان را توضیح می دهد که پر از تنش و رقابت مداوم است. صرف نظر از سیاست، اقتصاد یا فرهنگ، جیانگ نان مرکز بلامنازع مردم هان است. چگونه دربار چینگ توانست در این منطقه اقتدار ایجاد کند و به طور قانونی حکمرانی کند؟ شرایط واقعی و مکانیسم‌های تاریخی برای حکومت دربار چینگ بر سرزمین اصلی در دوران شکوفایی سلسله چینگ چگونه بود؟ این کتاب ضمن حل این مشکلات، فرهنگ سیاسی را نیز بررسی می کند که حکومت سلسله چینگ در آن شکل گرفت و شخصیت های مختلفی در آن رقابت می کردند. نویسنده بر این باور است که تور جنوبی نقش اساسی در شکل گیری تاریخی حکومت چینگ در قرن هجدهم داشته است.

\r\n

----نظرات----

\r\n

این کتاب جنبه مهمی از قانون چینگ را مورد بحث قرار می‌دهد و مهم‌ترین جنبه‌های آن را به دقت نشان می‌دهد . این کتاب در سطوح مختلف قابل مطالعه است. این کتاب قبل از هر چیز ویژگی های خاص حکومت چینگ، به ویژه جایگاه آگاهی ملی در ایدئولوژی امپراتوری چینگ را مورد توجه قرار می دهد و سهم نظری بدیع و ارزشمندی دارد...

\r\n

Qianlong از سال 16 تا 49 (1751-1784)، امپراتور Qianlong شش تور جنوبی را انجام داد و بین پکن و جیانگ نان سفر کرد. امپراتور مانچو و همراهانش به اعماق غنی ترین و مهم ترین مناطق امپراتوری رفتند و نمایش های سیاسی را به صحنه بردند که چند ماه به طول انجامید.

\r\n

این کتاب عمدتاً رابطه بین هسته امپراتوری و جیانگ نان را توضیح می دهد که پر از تنش و رقابت مداوم است. مهم نیست در سیاست، اقتصاد یا فرهنگ، جیانگ نان مرکز بلامنازع مردم هان است. چگونه دربار چینگ می توانست در این منطقه اقتدار ایجاد کند و به طور قانونی حکومت کند؟ شرایط واقعی و مکانیسم‌های تاریخی برای حکومت دربار چینگ بر سرزمین اصلی در دوران پر رونق سلسله چینگ چگونه بود؟ این کتاب ضمن حل این مشکلات، فرهنگ سیاسی را نیز بررسی می کند که حکومت سلسله چینگ در آن شکل گرفت و شخصیت های مختلفی در آن رقابت می کردند. نویسنده بر این باور است که تور جنوبی نقش اساسی در شکل گیری تاریخی حکومت چینگ در قرن هجدهم ایفا کرد.

\r\n

----نظرات----

\r\n

این کتاب جنبه مهمی از قانون چینگ را مورد بحث قرار می‌دهد و مهم‌ترین جنبه‌های آن را به دقت نشان می‌دهد . این کتاب در سطوح مختلف قابل مطالعه است. پیش از هر چیز، این کتاب ویژگی های خاص حکومت چینگ، به ویژه جایگاه آگاهی ملی در ایدئولوژی امپراتوری کینگ را مورد توجه قرار می دهد و سهم نظری بدیع و ارزشمندی را ارائه می دهد. ثانیاً، فعالیت مهم گشت زنی در تاریخ و اهمیت آن را به عنوان یک فعالیت نمایشی، آیینی، فکری و بدنی بازتولید می کند. سوم، شخصیت منحصر به فرد امپراتور Qianlong را نشان می دهد. به طور خلاصه، این کتاب یک شاهکار در زمینه تحقیقات تاریخ چینگ است.

\r\n

——نیکولا دی کازمو، استاد موسسه مطالعات پیشرفته در پرینستون، ایالات متحده

\r\n

ارائه جزئیات تاریخی و دامنه وسیع تحلیل این کتاب را بسازید که برای محققان تاریخ چینگ و تاریخ امپراتوری ضروری خواهد بود. این کتاب باید به ویژه توسط محققانی که به دنبال الگویی معتبر برای درک تشکیل امپراتوری خارج از سنت غربی هستند، مورد مشورت قرار گیرد.

\r\n

——جوانا والی کوهن، استاد تاریخ در دانشگاه نیویورک، ایالات متحده

\r\n

توضیحات ژانگ میانژی از این تور بسیار خاص است، که ستودنی . او صرفاً تورهای بازرسی امپراتور چینگ را خلاصه نمی کند، بلکه به ما می گوید که چرا تورهای بازرسی بارها و بارها در دوره های مختلف برگزار شده است. این کتاب یک مطالعه محدود در مورد تورهای امپراتوری نیست، به گفته نویسنده، تورهای امپراتوری منشوری است که از طریق آن می توان از طریق آن، سفرهای امپراتوری را از زندگی دربار و حکومت ملی دور کرد ابزاری قدرتمند و ضروری برای امپراتور کیانلونگ برای اداره کشور.

\r\n

——نورمن کوچر، استاد تاریخ در دانشگاه سیراکیوز، ایالات متحده آمریکا

\r\n

نویسنده در مورد ریشه های تاریخی و مفاهیم شینگ شینگ، و سلسله چینگ بحث می کند. رفتار امپراتور در شینگ شینگ به خودی خود، تعاملات امپراتور کیانلونگ با تاجران نمک یانگژو و باسوادان جیانگ نان در طول تور جنوبی وی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت، همچنین نوشتن اشعار امپراتوری، پیامدهای اجتماعی تور جنوبی، و بسیاری از تأثیرات دیگر مانند اداره رودخانه، تدارکات نظامی، بخش غربی، فعالیت های دانشمندان و بازرگانان جیانگ نان، و تفتیش عقاید ادبی، رویدادهای مهم و تضادهای مختلف در توسعه امپراتوری به وضوح نشان داده شده است. می توان گفت که اگرچه تور جنوب را توصیف می کند، اما مانند بقیه است و توصیفی پانوراما از توسعه امپراتوری از صفحه بیرون می آید.

\r\n

——لیو ونپنگ، استاد موسسه تاریخ چینگ، دانشگاه رنمین چین


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

乾隆十六年至四十九年(1751—1784),乾隆皇帝六次南巡,往返于北京与江南。满洲皇帝及扈从,深入帝国最富庶、最重要的地区,上演了一场场长达数月之久的政治剧。

\r\n

本书主要阐释帝国核心与江南之间既充满张力又持续博弈的关系。无论在政治、经济还是文化上,江南都是汉人无可争议的中心,它还是反清复明的大本营。清廷如何才能在这一地区建构权威,合法进行统治?盛清时期清廷统治内地的切实条件和历史机制又是什么?本书在解决这些问题的同时,还探讨了盛清统治得以建构以及各种人物竞争于其间的政治文化。作者认为,南巡在十八世纪清朝统治的历史形成过程中具有核心地位。

\r\n

----评论----

\r\n

本书探讨的是清朝统治的一个重要方面,敏锐地抓住了其最重要的特征。本书可以从不同层面去阅读。首先,本书思考了清朝统治的具体特征,特别是民族意识在清帝国意识形态中的位置,做出了新颖而富有价值的理论贡...

\r\n

乾隆十六年至四十九年(1751—1784),乾隆皇帝六次南巡,往返于北京与江南。满洲皇帝及扈从,深入帝国最富庶、最重要的地区,上演了一场场长达数月之久的政治剧。

\r\n

本书主要阐释帝国核心与江南之间既充满张力又持续博弈的关系。无论在政治、经济还是文化上,江南都是汉人无可争议的中心,它还是反清复明的大本营。清廷如何才能在这一地区建构权威,合法进行统治?盛清时期清廷统治内地的切实条件和历史机制又是什么?本书在解决这些问题的同时,还探讨了盛清统治得以建构以及各种人物竞争于其间的政治文化。作者认为,南巡在十八世纪清朝统治的历史形成过程中具有核心地位。

\r\n

----评论----

\r\n

本书探讨的是清朝统治的一个重要方面,敏锐地抓住了其最重要的特征。本书可以从不同层面去阅读。首先,本书思考了清朝统治的具体特征,特别是民族意识在清帝国意识形态中的位置,做出了新颖而富有价值的理论贡献。其次,它细致再现了巡幸这一历史上的重要活动,及其作为展示、仪礼、思想、身体等活动的重要意义。第三,它揭示了乾隆皇帝的独特个性。总之,本书是清史研究领域的一部力作。

\r\n

——美国普林斯顿高等研究院教授 狄宇宙(Nicola Di Cosmo)

\r\n

历史细节的呈现以及分析视野的广阔,使得本书成为清史研究者以及帝国史研究者的必读书。那些在西方传统之外寻求理解帝国形成的可信范式的研究者,尤其应该参考这本书。

\r\n

——美国纽约大学历史系教授 卫周安(Joanna Waley-Cohen)

\r\n

张勉治对巡幸的描述很具体,这值得称道。他不是简单地概括清帝的巡幸,而是告诉我们,巡幸何以会在不同时期一再举行。本书并非一项狭隘的巡幸研究,在作者笔下,巡幸是透视清朝统治的棱镜,巡幸绝不是远离宫廷生活和国家治理,而是乾隆皇帝统治国家的有力且不可或缺的工具。

\r\n

——美国雪城大学历史系教授 柯启玄(Norman Kutcher)

\r\n

作者对巡幸的历史渊源与内涵,清朝皇帝巡幸的行为本身,乾隆帝南巡期间与扬州盐商、江南文人的交往,以及御制诗写作、南巡的社会反响方方面面进行分析,治河、武备、西师、江南士商的活动、文字狱等诸多影响帝国发展的重大事件和各种矛盾都被表现得淋漓尽致。可谓虽述南巡,却及其余,一个对帝国发展的全景式的描述跃然纸上。

\r\n

——中国人民大学清史研究所教授 刘文鹏





نظرات کاربران