دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 余英时
سری:
ISBN (شابک) : 957084325X, 9789570843255
ناشر: 联经
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 134
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 68 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 论天人之际:中国古代思想起源试探 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 论天人之际:中国古代思想起源试探 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برنده جایزه Kluge، آخرین کار آکادمیک آکادمیسین Sinologist Yu Yingshi\r\n\r\n«درباره بهشت و انسان» پژوهشی ویژه درباره منشأ اندیشه چینی است\r\nدر این کتاب، آکادمیک یو ینگشی به طور خاص \"پیشرفت محور\" را به عنوان مفهوم تحلیل وام گرفته است.\r\nاو معتقد است که تنها زمانی که با دیگر فرهنگ های باستانی، به ویژه غرب مقایسه شود\r\nویژگی های فرهنگی پیشرفت محور چین را می توان به طور کامل آشکار کرد\r\n\r\nمجموعهای از سخنان درباره «عصر محوری» و «شکوفایی محوری» برای اولین بار توسط یاسپرس در کتاب «منشا و هدف تاریخ» مطرح شد تا اینکه پارسونز آن را برای ترجمه انگلیسی «جامعهشناسی دین» وبر «مقدمه» نوشت. اصطلاح «سرگرمی محور» تعریفی دارد: به درک و تفکر جهان و زندگی مردم یونان، اسرائیل، هند و چین در هزاره اول پیش از میلاد، به سطح جدیدی جهش کرده اند.\r\nآکادمیسین یو ینگشی منشأ تاریخ تفکر سیستماتیک در چین باستان را از زاویه خاص پیشرفت محوری بررسی کرد، آن را در چارچوب تاریخ فرهنگی تطبیقی قرار داد و به طور سیستماتیک آن را روایت کرد تا یک روایت تاریخی سازمان یافته را بازسازی کند.
克魯格獎(Kluge Prize)得主、漢學家余英時院士的最新學術論著 《論天人之際》是關於中國思想起源的一部專題研究 余英時院士在書中特別借用了「軸心突破」作為分析的概念 他認為,只有在其他古文化──特別是西方──的對照之下 中國軸心突破的文化特色才能充分地顯現出來 有關「軸心時代」、「軸心突破」一套說法,最初由雅斯培在《歷史的起源與目標》一書中提出,直到帕森斯為英譯本韋伯《宗教社會學》所寫的「引論」,「軸心突破」一詞,才有了定義:即指西元前第一個千紀時,希臘、以色列、印度和中國等地的人,對於宇宙和人生的體認及思維,都跳上了一個新的層次。 余英時院士從軸心突破的特殊角度探討中國古代系統思想史的起源,並將其置放於比較文化史的脈絡之中,加以系統的敘述,重新建構出一個條理井然的歷史敘事。