دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: فلسفه ویرایش: نویسندگان: 匿名. 匿名 سری: 精)/爱思唯尔科学哲学手册 ISBN (شابک) : 7303192972, 9787303192977 ناشر: Beijing Normal University Press سال نشر: 2015 تعداد صفحات: 799 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 38 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 爱思唯尔科学哲学手册 一般科学哲学(焦点主题) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 爱 思 唯 尔科 学 哲学 手册 一般 科学 哲学 (焦点 主题) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
فلسفه عمومی علم (موضوعات تمرکز)، ویرایش شده توسط Theo A.F. Coopers، یک جلد برنامهای در کتاب راهنمای فلسفه علم الزویر است. این کتاب با دقت تعدادی از موضوعات اصلی در زمینه تحقیقات کلی فلسفه علم را برای توضیحات عمیق انتخاب می کند و تصویری پانوراما از تحقیقات معاصر در فلسفه علم را ترسیم می کند. این جلد شامل ده شرح سیستماتیک است: فصل اول «قوانین، نظریهها و برنامههای پژوهشی» به بررسی جامع این سه واحد اصلی علوم تجربی میپردازد؛ فصل دوم «دیدگاههای گذشته و معاصر درباره تفسیر» که به طور جامع توضیح داده شده است. برخی از نمایندهترین فیلسوفان تاریخ، از جمله از ارسطو، دکارت، لایبنیتس، نیوتن، هیوم، کانت تا درک میل از «تفسیر»، بر اساس بررسی سیستماتیک زمینهای برای مهمترین و بحثبرانگیزترین مدلهای تبیینی معاصر فصل سوم «ارزیابی نظری» به بررسی سازگاری، صدق، احتمال ذاتی و اکتسابی، محتوای اطلاعاتی، محتوای تجربی، قدرت تبیینی و قدرت پیشبینی، توانایی حل مسائل، سادگی، دقت، تقریب و معقول بودن و سایر معیارهای اصلی ارزیابی نظری میپردازد. و در ادامه چگونگی تفسیر تأیید نظری را از جنبههای مقایسهای و کمی مورد بحث قرار میدهد؛ فصل چهارم «کارکرد آزمایشها در علوم طبیعی»، با نمونهگیری از فیزیک و زیستشناسی، یک معرفتشناسی تجربی، یعنی مجموعهای از راهبردها را برای ارائه ارائه میکند. باورهای معقول در نتایج تجربی؛ فصل پنجم «کارکردهای آزمایشها در کارکرد علوم اجتماعی»، با استفاده از اقتصاد به عنوان مورد، بر توسعه آزمایشها در علوم اجتماعی، به ویژه با توجه به مشارکت راینهارد سلتن، تمرکز دارد؛ فصل 6 «مواضع هستیشناختی، معرفتشناختی و روششناختی»، اشاره میکند که در تاریخ علم، مسائل هستیشناختی بیشترین اهمیت را دارند، مسائل معرفتشناختی عمدتاً مستلزم استدلال استقرایی است، اساسیترین آنها رابطه بین نظریه تفسیری و شواهد و انتقادیترین آنها از روششناختی است. مسائل مربوط به تکینگی یا قطعیت موضوعات روش علمی جنسیت است؛ فصل 7 «کاهش، یکپارچگی و وحدت علم»، به بررسی استدلالهای وحدت جایگزین به نفع ادغام و استدلالهای مکانیکی به نفع کاهش میپردازد، و بینشی در مورد گرمافیزیک ارائه میکند. زیست شناسی مولکولی و تکوینی، مطالعات موردی باستان شناسی در مورد کاهش و ادغام پیش فرض ها در زبان شناسی و زبان شناسی؛ فصل 8 "رویکردهای منطقی، تاریخی و محاسباتی"، با اشاره به اینکه مطالعه یادگیری ماشین بینش های جدیدی مانند استقرا و ربایش را ارائه می دهد. تفسیر جدیدی را ترویج میکند و در عین حال مسئله کشف علمی را به سطح رسمیتری تبدیل میکند؛ فصل نهم «تحلیل علم و غیرعلم» معیار مرزبندی را مورد بحث قرار میدهد و توصیفی و توصیفی را مطرح میکند. غیرعلمی فهرستی جامع از شاخصهای علمی هنجاری؛ فصل دهم «تاریخ فلسفه علم»، به طور خلاقانه تحول، دگردیسی و توسعه تعاملی فلسفه علم از اروپای مرکزی تا جهان آنگلوساکسون را بازسازی میکند. اوایل قرن بیستم
西奥·A.F.库珀斯主编的这本《一般科学哲学(焦点主题)》是爱思唯尔科学哲学手册中具有纲领性意义的一卷。本书精心挑选了一般科学哲学研究领域中若干核心问题进行了深度阐释,提纲挈领地勾勒出一幅当代科学哲学研究的全景画卷。本分册包含十个系统论述:第一章"定律、理论和研究纲领",对经验科学的这三大主要单元进行了综合研究;第二章"对解释的以往和当代观点",全面描述了历史上若干最具代表性的哲学家,包括从亚里士多德、笛卡尔、莱布尼茨、牛顿、休谟、康德到穆勒对"解释"的理解,以此为基础对最重要和有争议的当代解释模型提供了一种系统性考察;第三章"理论评价"考察了一致性、真、先天和后天的可能性、信息内容、经验内容、解释力和预言力、解决问题的能力、简单性、精确性、近似为真和似真性等理论评价的核心标准,并进一步讨论了如何从比较的以及量的方面来阐释理论确证;第四章"自然科学中实验的功能",以物理学与生物学为例,提出了一种实验的认识论,即在实验结果中提供合理信念的一套战略;第五章"社会科学中实验的功能",以经济学为案例,集中在社会科学中实验的发展上,尤其考虑了莱因哈德·泽尔腾的贡献;第六章"本体论、认识论和方法论的立场",指出在科学史中本体论课题具有最高的重要性,认识论难题主要涉及归纳推理,最具基础性的是阐释理论与证据之间的关系,方法论问题中最关键的是科学方法的单一性或确定性问题;第七章"还原、整合与科学的统一",考察了替代统一的支持整合的论证以及基于机械论的支持还原的论证,提供了热物理学、分子与发展生物学、考古学以及语言学中关于推定的还原与整合的案例研究;第八章"逻辑的、历史的和计算的方法",指出对机器学习的研究为诸如归纳和溯因提供了新的洞见,推进了新的阐释,同时也使得科学发现的问题被提到了一个更加形式化的层面;第九章"科学与非科学的划界"探讨了划界问题的标准,提出了描述性与规范性科学指标的综合名单;第十章"科学哲学的历史",创造性地重建了一种自20世纪初以来科学哲学从中欧到盎格鲁-撒克逊世界的长期转换、变形和互动发展。