دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: 王先霈, 胡亚敏 سری: ISBN (شابک) : 9787040401615 ناشر: 高等教育出版社 سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 350 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 118 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 文学批评导引 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 文学批评导引 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
\"مقدمه ای بر نقد ادبی\"، \"مقدمه ای بر قدردانی ادبی\"، \"مقدمه ای بر نظریه ادبی\" و \"درباره توسعه ادبی\" با هم مجموعه ای از مجموعه کتاب های درسی ادبیات را تشکیل می دهند که عمدتاً دانشجویان مقطع کارشناسی گروه چینی دابو را هدف قرار می دهند. «درآمدی بر نقد ادبی» به طور نظام مند مفاهیم و روش های نقد ادبی معاصر را آموزش می دهد که محتوای اصلی آن شامل سه بخش است: مقدمه، تاریخچه و کارکردهای نقد ادبی، روش شناسی نقد ادبی و نگارش نقد زبانی. ماهیت، تاریخچه و کارکرد نقد ادبی، دیدگاههای نظری، ویژگیهای اساسی و مراحل تحلیل هفت روش انتقادی شامل نقد اجتماعی و تاریخی، نقد برداشت، نقد روانشناختی، نقد سبک، نقد متن، نقد جنسیتی و نقد فرهنگی را شرح میدهد. موضوع، تکنیک نگارش و سبک متن انتقادی. این کتاب درسی نقش معاصر بودن، گفتوگو و تمرین را برجسته میکند، دستاوردهای نظری نقد ادبی چینی و خارجی، بهویژه دستاوردهای نظری نقد ادبی در قرن بیستم را به طور گسترده جذب میکند، پیشرفت جدید نقد ادبی کنونی را بهموقع دنبال میکند و منعکس میکند. و در عین حال مفهومی باز از ادبیات و نقد اتخاذ میکند، درباره روشهای انتقادی مختلف اظهارنظر میکند و با نشان دادن جنبههای عملیاتی هر روش انتقادی، عملکرد منتقدان را به طور مؤثر هدایت میکند.
\r\n\"مقدمه ای بر نقد ادبی\" برای دروس انتخابی مقطع کارشناسی در گروه دانشگاه های چین مناسب است و همچنین می تواند به عنوان دوره تحصیلات تکمیلی استفاده شود...
\r\n\"مقدمه ای بر نقد ادبی\"، \"مقدمه ای بر قدردانی ادبی\"، \"مقدمه ای بر نظریه ادبی\" و \"درباره توسعه ادبی\" با هم مجموعه ای از مجموعه کتاب های درسی ادبیات را تشکیل می دهند که عمدتاً دانشجویان مقطع کارشناسی گروه چینی دابو را هدف قرار می دهند. «درآمدی بر نقد ادبی» به طور نظام مند مفاهیم و روش های نقد ادبی معاصر را آموزش می دهد که محتوای اصلی آن شامل سه بخش است: مقدمه، تاریخچه و کارکردهای نقد ادبی، روش شناسی نقد ادبی و نگارش نقد زبانی. ماهیت، تاریخچه و کارکرد نقد ادبی، دیدگاههای نظری، ویژگیهای اساسی و مراحل تحلیل هفت روش انتقادی شامل نقد اجتماعی و تاریخی، نقد برداشت، نقد روانشناختی، نقد سبک، نقد متن، نقد جنسیتی و نقد فرهنگی را شرح میدهد. موضوع، تکنیک نگارش و سبک متن انتقادی. این کتاب درسی نقش معاصر بودن، گفتوگو و تمرین را برجسته میکند، دستاوردهای نظری نقد ادبی چینی و خارجی، بهویژه دستاوردهای نظری نقد ادبی در قرن بیستم را به طور گسترده جذب میکند، پیشرفت جدید نقد ادبی کنونی را بهموقع دنبال میکند و منعکس میکند. و در عین حال مفهومی باز از ادبیات و نقد اتخاذ میکند، درباره روشهای انتقادی مختلف اظهارنظر میکند و با نشان دادن جنبههای عملیاتی هر روش انتقادی، عملکرد منتقدان را به طور مؤثر هدایت میکند.
\r\n\"مقدمه ای بر نقد ادبی\" برای دروس انتخابی مقطع کارشناسی در بخش های چینی دانشگاه ها مناسب است و همچنین می تواند به عنوان کتاب درسی برای دوره های تحصیلات تکمیلی استفاده شود.
《文学批评导引》和《文学欣赏导引》、《文学理论导引》、《文学发展论》共同组成一套以大不中文系本科学生为主要对象的文学系列教材。《文学批评导引》系统讲授当代文学批评观念的和方法,主要内容包括绪论与文学批评的历史和功能、文学批评方法论、言语学批评的写作三部分。分别讲述了文学批评的性质、历史和功能,社会历史批评、印象批评、心理批评、文体学批评、文本批评、性别批评、文化批评等七种批评方法的理论观点、基本特征和分析步骤,批评主体、写作技巧及批评文本样式。本教材突出当代性、对话性和实践性的角色,广泛吸收中外文学批评理论特别是20世纪文学批评的理论成果,及时追踪和反映当前文学批评的新发展,同时以开放的文学观念和批评观念,评述不同的批评方法,并通过展示各批评方法的操作层面,有效地指导批评者的实践活动。
《文学批评导引》适合大学中文系本科选修课教材,也可作研究生学位课...
《文学批评导引》和《文学欣赏导引》、《文学理论导引》、《文学发展论》共同组成一套以大不中文系本科学生为主要对象的文学系列教材。《文学批评导引》系统讲授当代文学批评观念的和方法,主要内容包括绪论与文学批评的历史和功能、文学批评方法论、言语学批评的写作三部分。分别讲述了文学批评的性质、历史和功能,社会历史批评、印象批评、心理批评、文体学批评、文本批评、性别批评、文化批评等七种批评方法的理论观点、基本特征和分析步骤,批评主体、写作技巧及批评文本样式。本教材突出当代性、对话性和实践性的角色,广泛吸收中外文学批评理论特别是20世纪文学批评的理论成果,及时追踪和反映当前文学批评的新发展,同时以开放的文学观念和批评观念,评述不同的批评方法,并通过展示各批评方法的操作层面,有效地指导批评者的实践活动。
《文学批评导引》适合大学中文系本科选修课教材,也可作研究生学位课教材。