دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 高國藩
سری:
ISBN (شابک) : 9570518138, 9789570518139
ناشر: 臺灣商務印書館
سال نشر: 2003
تعداد صفحات: 334
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 39 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 敦煌學百年史述要 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 敦煌學百年史述要 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب از مطالب تاریخی غنی و دقیق برای تجزیه و تحلیل مسیر تاریخ یک قرنی مطالعات دانهوانگ استفاده می کند. با توجه به پسزمینهی خیزش محافل دانشگاهی غربی که شرق را در پایان قرن نوزدهم کاوش میکنند، تاریخچه محافل دانشگاهی بینالمللی را از پادشاهی باستانی لولان در سینکیانگ، چین، غارهای نزدیک بایچنگ، شهر باستانی Jiaohe نشان میدهد. ، مقبره های تورپان و افتتاح کتابخانه دانهوانگ، به ویژه کمک های استین پلیوت و وانگ یوانلو در کشف مطالعات دانهوانگ. دامنه مطالعات دونهوانگ، آثار فرهنگی استانهای سینکیانگ و گانسو است و محدود به دونهوانگ نیست؛ و اکتشافات و بحثهای بزرگ در محافل آکادمیک بینالمللی از اواخر قرن نوزدهم سرانجام نشان داد که استانهای سینکیانگ و گانسو واقعاً هستند. چهار بزرگ ترین در جهان نقطه تلاقی فرهنگ های بزرگ (یونانی، چینی، هندی، اسلامی).\r\nاین کتاب تاریخچه آن را نه تنها از هنر نقاشی دیواری و مجسمهسازی، بلکه در زمینههای فرهنگی مختلف مورد بحث قرار میدهد و تاکید میکند که در سرزمین اصلی چین، از دهه 1950 تا پایان دهه 1980، در دام جنبشهای سیاسی گرفتار شده است. در این زمان، محققانی از تایوان، هنگ کنگ و خارج از کشور این شکاف تحقیقاتی را پر کرده اند. پیوست این کتاب «کاتالوگ گفتارهای مطالعات دانهوانگ در تایوان و هنگ کنگ 1950-1983» است که توسط نویسنده گردآوری شده است.\r\nدرباره نویسنده\r\nگائو گوفان در سال 1933 در نانجینگ به دنیا آمد. استاد مرکز تحقیقات فرهنگ چین و کره دانشگاه نانجینگ، رئیس انجمن فرهنگی شرق آسیا، نایب رئیس انجمن ادبیات عامیانه چین، استاد مدعو گروه چینی دانشگاه ملی آندونگ کره، استاد مدعو تائوئیست هنگ کنگ دانشکده. او در سال 1956 از گروه چینی دانشگاه شاندونگ فارغ التحصیل شد و به انستیتوی ادبیات دانشگاه پکن منتقل شد. او توسط ژنگ ژندو، استاد مطالعات چینی تدریس شد و فرهنگ عامیانه دونهوانگ را مطالعه کرد، بنابراین تمام مطالعات دونهوانگ را مطالعه کرد. زندگی نویسنده \"فولکلور دانهوانگ\" (1989)، \"آداب و رسوم باستانی دانهوانگ و تکامل فولکلور\" (1992)، \"تاریخ جادوگری چینی\" (1993)، \"فرهنگ عامیانه دانهوانگ\" (1993)، \"ادبیات عامیانه دانهوانگ\" (1994) ) قدردانی از آهنگ های دانهوانگ و سی (2001) و انتشار سه مجموعه شعر «رد سم شتر»، «اسب یال قرمز»، «رو زی نیو» و غیره، در مجموع 25 اثر.
本書以豐富而翔實的史料解析了敦煌學一百年歷史的軌跡。在十九世紀末西方學術界對東方探險熱潮廣闊的背景下,展示了從中國新疆樓蘭古國,拜城附近的石窟,交河古城,吐魯番的墓葬,直到敦煌文庫的被打開,都記述了國際學術界,特別是斯坦因•伯希和、王圓籙對敦煌學的發現所作出的頁獻。敦煌學包括的範圍是新疆與甘肅兩省的文物群,並不隅於敦煌一地;而國際學術界自十九世紀末展開的大探險大討論,最終揭示了新疆與甘肅兩省實乃世界四大文化(希臘文化、中國文化、印度文化、伊斯蘭文化)的交匯點。 本書不僅從壁畫雕塑藝術上論述了它的歷史,又從多種文化領域論述了它的歷史,並且強調了在中國大陸從二十世紀五○年代至八○年代末,都陷於政治運動中,敦煌學研究是停滯期,此時台灣、香港和海外學人填補了研究的空白。本書附錄了作者所整理的「台港1950─1983年敦煌學論著目錄」。 作者簡介 高國藩 1933年生,南京人。南京大學中韓文化研究中心主任教授,東亞文化協會會長,中國俗文學學會副會長,韓國國立安東大學中文系客座教授,香港道教學院客座教授。 1956年畢業於山東大學中文系,旋入北京大學文學研究所,受教於國學大師鄭振鐸門下,研究敦煌俗文化學,故終生研究敦煌學。著有《敦煌民俗學》(1989)、《敦煌古俗與民俗流變》(1992)、《中國巫術史》(1993)、《敦煌俗文化學》(1993)、《敦煌民間文學》(1994)、《敦煌曲子詞欣賞》(2001),出版詩集三本《駱駝的蹄印》、《紅鬃馬》、《孺子牛》等,共二十五部著作。