دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: 陳佑慎
سری:
ISBN (شابک) : 9789866653186
ناشر: 時英出版社
سال نشر: 2009.2
تعداد صفحات: 190
زبان: Chinese
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 持駁殼槍的傳教者:鄧演達與國民革命軍政工制度 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب 持駁殼槍的傳教者:鄧演達與國民革命軍政工制度 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 1924، کومینتانگ چین دوباره سازماندهی شد. اندکی بعد، اولین ارتش حزب محور در تاریخ چین را بر اساس مفاهیم \"رهبری ارتش با حزب\" و \"تاکید بر آموزش سیاسی\" ایجاد کرد. ویژگی خاص آن ظاهر گروهی از کارگران نظامی و سیاسی است که «در دست راست تفنگ و در دست چپ اصول سه قوم دارند». همچنین با توزیع متون تصویری بین سربازان یا غیرنظامیان، سرودن اشعار و اپرا و انجام تبلیغات مختلف سعی در تقلید از «مبلغان دینی» داشتند.
\r\nمی توان گفت که این جنبش انقلابی وارث جنبش فرهنگ جدید 4 مه و الگوی سیاسی و فرهنگی دو طرف تنگه تایوان برای دهه ها شکل گرفت. اعضای غیرنظامی و نظامی کومینتانگ، اعضای فراحزبی حزب کمونیست، مشاوران روسیه شوروی و مردان، زنان و کودکان بیشماری را گرد هم میآورد و فرآیندی از تعامل را در هم میپیچد که هم دامنه وسیع و هم پیچیده است. این کتاب از دنگ یاندا (1895-1931)، یک شخصیت چپ مشهور که در روزهای اولیه اعزام شمال (1926-1927) به عنوان مدیر اداره کل سیاسی ارتش ملی انقلابی خدمت می کرد، برای بازنگری مجدد این موضوع گسترده استفاده می کند. و فصل تاریخی متحرک
1924年,中國國民黨進行改組,未幾,即依「以黨領軍」、「重視政治訓練」等理念,創設了中國歷史上第一支黨化軍隊。其特別表徵,是出現一群「右手持槍,左手持三民主義」的軍隊政工人員。他們還試圖效仿「宗教之傳道師」,又向士兵或百姓散發圖畫文字、編製詩歌戲曲,進行各式宣傳。
可以說,這一場革命運動,上承五四新文化運動,下塑數十年來海峽兩岸的政治文化格局。它匯集了國民黨文武黨員、共產黨跨黨黨員、蘇俄顧問、以及無數男女老幼,交織一段層面既廣,亦有複雜恩怨的互動過程。本書便藉由北伐戰爭初期(1926-1927),擔任國民革命軍總政治部主任的著名左派人物鄧演達(1895-1931)為經緯,重探這段影響深遠的動人歷史篇章。
绪论 第一章 革命的存亡问题 第二章 提机关枪的传教者 第三章 在革命高潮下的武汉 第四章 沦为姨太太的政治工作 结论