دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: 裴宜理 (Elizabeth J. Perry) سری: ISBN (شابک) : 9789888208067 ناشر: 香港大學出版社 سال نشر: 2014 تعداد صفحات: 337 زبان: Chinese فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 75 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب 安源: 发掘中国革命之传统 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب : 发掘 中国 革命 之 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه باید سیر انقلابی غیرمنتظره حزب کمونیست چین را تفسیر کنیم؟ چرا حزب کمونیست چین در مسیری بسیار متفاوت از مدل روسیه قدم گذاشت؟ پروفسور پی یییلی معتقد است که دلیل اصلی در توسعه نوآورانه و استقرار منابع فرهنگی توسط حزب کمونیست چین از قیام انقلابی تا تصرف قدرت و مراحل بعدی نهفته است. مائو تسه تونگ، رفقایش و جانشینان آنها شکل سیاسی منحصر به فرد خود را با استفاده ماهرانه از \"موقعیت فرهنگی\" و \"دستکاری فرهنگی\" ایجاد کردند، به طوری که مردم به تدریج سیستم کمونیستی ناآشنا را پذیرفتند و به \"ویژگی چینی\" آشنا تبدیل شدند. در روزهای اولیه انقلاب، مائو تسه تونگ و رهبران اولیه حزب جنبش کارگری گسترده ای را در معدن زغال سنگ آنیوآن راه اندازی کردند. پروفسور پی یلی از این مکان به عنوان مطالعه موردی استفاده کرد. Anyuan زمانی به عنوان \"مسکو کوچک چین\" در نظر گرفته می شد و سنت انقلابی منحصر به فرد چین که نماد آن است به تدریج به سنگ محک \"صحت سیاسی\" در زمینه چین تبدیل شده است. در حالی که دانشمندان معاصر چین در جستوجوی چشماندازهای سیاسی جدید درباره گذشته انقلابی خود بحث میکنند، پروفسور پی یلی تحلیلی عمیق از پیامدهای سنت انقلابی بحثبرانگیز چین ارائه میدهد.
我們該如何詮釋中國共產黨出人意料的革命軌跡?為什麼中國共產黨會走上與俄國模式大相逕庭的道路?裴宜理教授認為,箇中原因在於中國共產黨從革命起義到奪取政權及之後的各階段中創新地發展和部署文化資源。毛澤東、他的同志們以及其繼任者通過精巧地運用「文化置位」和「文化操控」建立其獨有的政治形態,使人們逐漸接受那曾經陌生的共產主義體系,成為熟悉的「中國特點」。在革命初期,毛澤東和黨的早期領導人曾在安源煤礦發動過一次影響深遠的工人運動,裴宜理教授以此地為案例進行分析。安源曾被認為是「中國的小莫斯科」,其所象徵的獨特的中國革命傳統逐漸成為中國語境下「政治正確」的試金石。在當代中國學界為尋求嶄新的政治前景而就其過往的革命歷史進行爭論時,裴宜理教授對充滿爭議的中國革命傳統之意涵進行了深入分析。